Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Každá část roku má pro jídelníček svůj půvab. Jen ji dobře využít

Čtyři roční období, čtyři různé podoby gastronomie. Už dávno neplatí jednotná nabídka a současný trend i selský rozum mluví jasně: řiďte se sezonou. Když se pročtete tímto kalendářem, zjistíte, že každé roční období má něco do sebe a může nabídnout něco dobrého k snědku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S39t35a98n80i76s98l97a26v50a 49Z10a78p45l13e79t77a68l75o33v66a 6726629209778

plevel ? všechny jsou významné léčivé byliny ;-)

+2/0
29.1.2017 11:07







Najdete na iDNES.cz