Diskuse k článku

Každá část roku má pro jídelníček svůj půvab. Jen ji dobře využít

Čtyři roční období, čtyři různé podoby gastronomie. Už dávno neplatí jednotná nabídka a současný trend i selský rozum mluví jasně: řiďte se sezonou. Když se pročtete tímto kalendářem, zjistíte, že každé roční období má něco do sebe a může nabídnout něco dobrého k snědku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S81t25a15n84i90s19l60a25v91a 12Z82a56p78l51e75t32a41l69o44v41a 6846279679618

plevel ? všechny jsou významné léčivé byliny ;-)

+2/0
29.1.2017 11:07

Najdete na iDNES.cz