Diskuze

Brněnský Bronx si žádá solidní oběd do stovky, pochopil Pohlreich

Hospoda U Vlka, vedená ve stylu jídelny s obědy, to uprostřed specifické brněnské čtvrti nemá jednoduché. Žijí tu především Romové a jak Zdeněk Pohlreich v dalším díle Ano, šéfe! zjistí, těm plně vyhovuje jak vietnamské bistro, tak již zavedená jídelna. Oblíbená je i místní masna, kde mají snad všechno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A můžu se zeptat,kde mají cikánský biftek,cikánskou pečeni a pod? Já jenom,abych nebyl hnidopich.

2 0
možnosti

Pan Pohlreich toho ještě mnoho nepochopil. Jeho podnik v Praze prosperuje jenom díky tomu, že se objevuje v televizi, ale zkuste se tam najíst dosyta za rozumný peníze!

4 12
možnosti

tak jsou restaurace a restaurace ....my bychom si třeba nemohli dovolit chodit do podobné restaurace jako má Pohlreich co týden,ale zase si jednou za měsíc cca zajdeme na solidní jídlo s lahví vína ,,,a pak jsou cenově nastavené restaurace kam bych asi mohl každý den jít na jídlo za 100-150,ale to chodím tak 1-2x týdně -nemám v sobě nastavenou potřebu obědvat každý den

2 0
možnosti

As největší trapnost byla, když si Pohlreich objednal smažák a to jen proto aby mohl jak kolovrátek opakovat svá moudra, že nechápe kdo to může žrát.

Bez této trapnosti by to nebylo špatné a byla by to jen srážka namyšlenosti s realitou života.

5 3
možnosti

Doufám, že v budoucích dílech se zase pořad přesune do klasických hospod. Tohle vaření po kempech a jídelnách s pochybnou koncepcí bez budoucnosti je o ničem...

8 0
možnosti

Ano sefe jsem miloval a rad se na nej podivam i dnes. Ale musim rict,ze puvodni koncept poradu je tomu dnesnimu nahony vzdaleny. Vareni je uz tam pouze okrajove,aby se nereklo,misto toho Zdenda jezdi pro teticku k Uherskemu Hradisti a nakonec multikulturne poobedva s romskou rodinkou,ktere by to jidlo pochvalil,i kdyby mu do toho pekace na.rali,protoze se to hodilo jako kontrast k Vlkovi. Nevim,mozna me to jen prestava bavit. :-)

21 0
možnosti

Nejlepsi byla teta Maruska. Cisty, pracovity clovek, jaci se dnes uz nerodi. A taky se jako jedina ze Zdenka nepriposrala.

15 0
možnosti

Mne zaujala ta oblíbená místní masna, kde mají asi tedy opravdu všechno.

Předpokládám, že v této prodejně budou asi nejvíce prodávat kokršpanělské ptáčky, štěkanou a dalmatinské čufty .... ;-D

7 2
možnosti

Ba právě naopak. Když tam každý den navážejí půlky vepřového a šikovný řezník dokáže rozbourat na jednotlivé komponenty, tak je radost tam nakupovat. Bez větších problémů tam jze koupit i drobnosti, které z normálních řeznictví vymizely. když si někdo rád dělá třeba domácí tlačenku, tak je tato masna tou nejsprávnější volbou k získání těch nejlepších surovin.

3 0
možnosti

Proč ta tetka nemá hospodu? Ruce by jí urvali! Vlastně proč nikde nemají hospody, kde takové tetky vaří? Proč jsou všude ztroskotanci, které to nebaví a jen hážou zmrzlé puky do friťáku s vyjetým olejem?

20 0
možnosti

P61e43t69r 79S69i94m83e40k

31. 1. 2017 9:33

odpověď je jednoduchá. Něco jinýho je vařit pro potěšení a pro svoji rodinu / nebo za účelem podnikání, kde se sleduje čas, náklady, příjmy. Pracoval jsem v Austrálii v kuchyni, kde se vařilo poctivě, ale muselo všechno lítat. čas jsou peníze. Kuchařský choutky mě přešly.vaření pod tlakem na přesný čas

11 0
možnosti

Díky, konečně rozumím termínu "Žít Brno". :-)))

11 0
možnosti

Ono to bude asi opravdu problém, když pár set metrů do centra se nachází několik velkovýkrmen, ovšem protější finanční úřad skýtá jistý potenciál. Co se týče zmíněných usedlíků, tak pro ty jsou daleko atraktivnější okolní herny a noční podniky. Se také není čemu divit. Matky a ženy většinou v domácnosti tráví velkou část dne nákupy v nedalekém Spar - Albertu, pro který se dokonce vžil specifický název. To potom podnikatel v oboru stravování bez různých vedlejších činností nemá lehké.

11 0
možnosti