Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hrušky a sýr, skvělá kombinace do štrúdlu. A moučník máte za pár minut

Když nepočítáte zhruba dvacet minut, než se štrúdl v rozpálené troubě upeče, trvá vlastní příprava opravdu chviličku. Takže za půl hodiny máte na stole nadýchaný teplý moučník z několika málo ingrediencí. Jasně, tučný. Ale jednou za čas se hřešit dá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J37a21r20o14s76l93a44v 26V76a33c92e31k 1412912552676

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0/−1
9.2.2017 20:50
Foto

I41v54o 12C86h15u54d83o98b43a 9900656511504

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0/0
5.2.2017 12:43

M10a87r14t91i94n68a 70T34r47o66j17a49n51o27v58á 5783908335

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

+7/−1
3.2.2017 13:10
Foto

R33i23c66h81a23r41d 82P82o36l20á70š84e38k 9914753750449

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

+7/0
3.2.2017 0:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.