Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Hrušky a sýr, skvělá kombinace do štrúdlu. A moučník máte za pár minut

Když nepočítáte zhruba dvacet minut, než se štrúdl v rozpálené troubě upeče, trvá vlastní příprava opravdu chviličku. Takže za půl hodiny máte na stole nadýchaný teplý moučník z několika málo ingrediencí. Jasně, tučný. Ale jednou za čas se hřešit dá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J48a49r43o46s25l78a80v 83V57a64c51e57k 1422452172216

Česká specialita zamotat do sebe, co se nehodí.

0/−1
9.2.2017 20:50
Foto

I35v74o 41C97h11u90d25o14b45a 9870966511194

vyzkoušel jsem a no zajímavé dá se teplé i studené:-P

0/0
5.2.2017 12:43

M47a85r85t68i12n79a 63T74r81o59j47a41n38o26v12á 5933798425

Do listového těsta se dá nacpat cokoliv jedlého, co máte rádi - namátkou klobása a kyselé zelí, míchaná vejce se šunkou a sýrem, špenát se slaninou a česnekem... Ze sladkých pak třeba zmíněné hrušky pro změnu s čokoládou, tvaroh s višněmi nebo jenom hrozinkami v rumu, též tvaroh a povidla... a výsledek vždy zaručen, zvládne to i úplný kuchařský začátečník.

+7/−1
3.2.2017 13:10
Foto

R72i63c58h71a72r28d 53P83o83l97á85š14e78k 9714693570829

Až se sliny sbíhají. Dobrá inspirace.

+7/0
3.2.2017 0:42







Najdete na iDNES.cz