- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ale henten kuchar aspon vie varit, o tom zadna. Ten pomuteny nacek z dielu z motorestu bol ina kava. Inak ako je mozne ze ma ten Colt?
„Dědeček byl vyhlášený samotář. Lidem se vyhýbal a nikoho kolem sebe nesnesl. Ale odjakživa toužil stát se hostinským. Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi
Dostal jste mě! Tohle je přece úryvek. Z jaký knížky (Hrabal, Pavel...)? Očekávám odpověď: "Prozradím za pět korun"
Nejlepsi konec by byl, kdyby kuchar odesel do jinych kulinarnich koncin za vyssim poslanim a vesnicanum se vratila pohodova hospoda s gulaskem a mozna i obnovenim svatecnich tradic.
Ale to by tam pak zase přestala chodit Paulová, ne? Všiml si jí tam za tím sloupem ještě někdo kromě mě?
Hospoda durch kycovita , namysleny kuchar, pinglici, jenom ta pani u myti byla jaks taks normos. Vysledek? Zadny kseft. Poslechnete Zdendu, vylicte steny, predelejte trochu listek a mate vydelane. Vzdyt to mate pod nosem na stribrnem podnose
Já si myslim, že kuihař se má hlavně starat o vaření a vařit, jak nejlíp umí. To on dělal a byl na to patřičně hrdej. Majitel si má rozhodnout, kde jakou hospodu, s jakou kuchyní bude mít a ten to asi zcela netrefil. Ale barák maj pěknej, na výplaty asi taky je, tak možná mají něco jiného, co jim vydělává
Zajímalo by mě co by jim poradil Gordon Ramsay. Buď změnit styl restaurace aby se přiblížila tomu co v daném místě lidi zkousnou, nebo se přesunout do velkého města, kde se klientela najde vždycky.
Ta obsluha byla taky divná, tohle by snad člověk při jídle nechtěl zažívat
Na vesnici buřt guláš lanýži nenahradíte.
Na jednu stranu se rady na toho kucharskeho hujera snasi az prehnana kritika, vlastne za to nemuze, na druhou mam sam chut mu nafackovat hubu. Dej se co dej.
Podívejte se na Kastrol. Venkovský styl na okraji Prahy, výborné jídlo, přitom kvalitní, pořád plno... Tam by měli hledat inspiraci.