Diskuze

Jídlo v michelinských restauracích: od párku s hořčicí po menu za tři tisíce

Zajít si jednou za čas do restaurace oceněné michelinskou hvězdou nebo Bibem vůbec není špatné. Minimálně proto, aby se člověk nemusel spoléhat na názory druhých vyčtené z internetových diskusí a udělal si vlastní názor.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I84v21o 22B84o48u48š87e

18. 3. 2017 9:12

Na maso zpracované "od rypáčku po ocásek" stačí koupit si vepřovou konzervu v Kauflandu, v té jsou i kopýtka a kůžička....;-D

1 0
možnosti

Michelinska hvezda - cisarovi nove saty.

0 0
možnosti

I47v16o 91B53o75u95š94e

18. 3. 2017 9:02

tvrdé y prosím.

1 0
možnosti

"Zajít si jednou za čas do restaurace oceněné michelinskou hvězdou nebo Bibem vůbec není špatné. Minimálně proto, aby se člověk nemusel spoléhat na názory druhých vyčtené z internetových diskusí a udělal si vlastní názor." Tohle podepisuji, ať si kdo má možnost občas zajde do podniku s michelinskou hvězdou a udělá si vlastní názor. R^

1 0
možnosti

Tady se jedná spíše o cenu za jídlo a možnosti zájemce. Jsou lidé, kteří při pomyšlení, že za malou hromádku něčeho ,mají dát 500 kč,jim jídlo zhořkne v ústech..a tak tam raději nejdou..

0 0
možnosti

Rád vařím, a moji strávníci říkají že dobře, rád jím dobrá jídla, ale 135 kaček za párek s hořčicí je fakt kravina...

0 0
možnosti

Zkusil jsem tyto experimenty haute cuisine, fusion cuisine i nouvelle cuisine. Málokdy jsem odešel spokojen a až příliš často jsem si pod pohledem distinguovaného majordoma podniku připadal vítaný jako moucha v polévce.

Takže dnes už jezdím a stavuji se jen na doporučení lidí které znám i kdyby to bylo na dobrou sekanou, poctivý boršč či zelňačku nebo na kachnu/husu s bramborovými plackami a podobně ... a zatím se mi to jen vyplatilo a nad těmi mistry co mají utrápená moudra o karbanátcích jsem dávno zlomil hůl.

Ale každému co jeho jest, já rád dobré jídlo i když je to "jen" klobása od šikovného řezníka či domácí zabijačka.

4 0
možnosti

Vy "michelini"... rád si dám třeba řízek, tlačenku, svíčkovou nebo jitrnici....

1 0
možnosti

No nevím proč bych tam chodil.... Stejně si uvařím doma za desetinu ceny....

1 2
možnosti

D41a29v72i22d 81K57r58á19l

14. 3. 2017 13:50

Tak to navrhuju, abyste nabídl své služby dobré restauraci. Určitě se uplatníte a budete mít královský plat.

1 0
možnosti
Foto

dal jsem si salám Herkules se starým toustovým chlebem... a jsem po snídani....

1 0
možnosti

Zkuste mi někdo dát tip, kde v Praze najdu podnik s vynikajícími stejky(300g a více). Já pořád tápu a hledám, zatím jsem nebyl nikdy moc spokojený.;-(

Díky.

1 0
možnosti

Doporučuju stáhnout si Yelp, tam toho najdete... Počítejte s tím, že u restaurací vždycky funguje hype a že nejoblíbenější nemusí nutně znamenat nejlepší. Ale určitě vám to dá tipy, které vám pomůžou s výběrem "té vaší " hospody

1 0
možnosti

P43e57p56a 10N77o26v65a11k

10. 3. 2017 10:14

2600,- To mám obědy na celej měsíc. ;-D Nicméně určitě to musí být něco rozhodně nechci pomlouvat. Taky bych jednou rád koštnul třeba "Kostku ve skluzu";-)

6 0
možnosti