- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ale oběd kolem jedenácté je tak akorát když jdete ráno do práce na šest
No taky je vidět co s tělem udělá česká kuchyně a co ta italská, koukat na Sapíka jak se sotva hejbe a z čela mi lije pot pro mě nebylo příjemný...
To je fakt, nudle s makem jsou desiva prasarna, zlaty bramborovy sisky...
Víte co je úžasné? Článek je o Sapíkovi a Ridim ale najde se kokeš co do toho namontuje Babicu a veškerá diskuse jde do haj*lu stejně jako i význam článku.
Mimochodem šnorer Novák voni si fakt myslej že Sapíka někdo nutil s pistolí u hlavy vařit na Barrandově s Babicou?
Já myslím,že pro Sapíka bylo spíše utrpení točit s Babicou.
Také mě to napadlo. Špičkový kuchař a Vražtodohrnce je nesourodá dvojice. I dvojka Sailer a Slanina si zvali pana Sapíka do svého pořadu jako svého guru.
Kulinářských pořadů jsou mraky. Mají-li něčím zaujmout, musí být učinkující buďto osobnostmi a nebo předvádět neotřelou kuchyni. To třeba Emanuel Ridi splňuje obojí beze zbytku, přestože (a nebo právě proto) že jde o kuchaře samouka.