Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J63a17r10o57s89l29a87v 98S26t17e45r61n76w72a86l52d 2497115

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

+1/−1
24.3.2017 19:36

M84a75r21i40e 50B30r82e81t66h25o50v97á 2805822576173

To vypada dost dobre.

0/0
20.3.2017 22:57

R44a33d84e11k 74H96o83d51a30ň 9706357321713

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0/−4
20.3.2017 10:13

T60o87m92á10š 64Š70a37p70o42v33a27l90o73v 2784894279421

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

+7/0
20.3.2017 11:23

J59a38n 27Š53p86a85t77n51ý 2263422556505

presne ... a zapomnel jste ještě zdůraznit, ze nas zajimaji jen stredy .... :)

0/0
23.3.2017 13:45

M15o27n57i32k93a 72R25o85l37l53o22v24á 5833262416205

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

+6/0
20.3.2017 6:00

F31r84a79n50k 91N91o53v80a45k 5855825451759

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

+7/0
20.3.2017 6:33

M67a19r30t32i52n 84B11e33r28a58n 6929615726301

Děkujeme za důležitou informaci ;-D ...

0/0
20.3.2017 8:20

P45a53v10e22l 75S63o91b71o75t50k62a 5950344

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0/−18
20.3.2017 2:47

S81o70f48i57a 95H57r75a17d31c69o39v81á 5910237610386

to asi zalezi...proc myslite?

+1/0
20.3.2017 3:54

F32r16a30n56k 47N52o68v68a32k 5895735101269

Kralik skvelej.. na kralila mi nesahej

+11/0
20.3.2017 6:34

V55á33c97l70a23v 61P75o31u11s26t54k51a 3600151712

Králičí maso je vynikající.

+8/0
20.3.2017 8:09

T17o97m24á35š 68D64v54o93ř24á52k 7645226487581

To si myslel i můj otec, a měli jsme ho každý týden.

Je to už 40let, a ještě furt se na něj nemůžu ani podívat. ;-)

+2/0
20.3.2017 18:33

V83á94c40l30a82v 33P97o26u30s26t90k59a 3220771632

To docela chápu. Soused to má stejné s kačenou. :-P Ale je fakt, že králik je v tomhle daleko variabilnější a jde připravit tak, že chutná pokaždé jinak.

+2/0
20.3.2017 18:49

O69l50g75a 44N69o54v96o31t19n55á 3321414793

Mám to stejně ;-D

0/0
22.3.2017 15:31

Š42t57ě73p13á90n 35K70a95r70l28í61k 3884509893161

Proč je krůtí špatné?

+4/0
20.3.2017 8:13

A63l22e90n10a 84P52e47t18r94u 4662515370741

nevím, proč je špatné pro pána, ale moje zkušenost s krůtím je, že je to suché maso, co i ve vývaru chutná jak piliny

0/0
21.3.2017 9:01
Foto

P49e17t87r 13Š89r50a51i27e34r 9653882252167

Maso nemůže za to, že ho neumíš připravit....:-P

+20/0
20.3.2017 9:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.