Diskuse k článku

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54a70r74o82s91l90a62v 88S26t70e33r15n61w57a11l38d 2747125

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

+1/−1
24.3.2017 19:36

M35a20r35i24e 78B63r62e94t68h64o68v71á 2595872556353

To vypada dost dobre.

0/0
20.3.2017 22:57

R38a20d61e76k 31H50o72d27a26ň 9586357841963

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0/−4
20.3.2017 10:13

T38o15m51á54š 14Š81a87p43o39v90a21l30o95v 2314964309541

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

+7/0
20.3.2017 11:23

J20a45n 58Š35p28a89t75n97ý 2803842466175

presne ... a zapomnel jste ještě zdůraznit, ze nas zajimaji jen stredy .... :)

0/0
23.3.2017 13:45

M96o29n37i76k97a 40R58o26l26l55o16v66á 5913972296505

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

+6/0
20.3.2017 6:00

F55r34a28n74k 96N71o48v89a35k 5705195251749

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

+7/0
20.3.2017 6:33

M56a32r96t50i35n 41B70e82r52a97n 6909475136371

Děkujeme za důležitou informaci ;-D ...

0/0
20.3.2017 8:20

P64a39v91e43l 29S69o35b51o55t65k71a 5200354

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0/−18
20.3.2017 2:47

S80o47f51i36a 30H43r50a69d32c19o25v65á 5650577660136

to asi zalezi...proc myslite?

+1/0
20.3.2017 3:54

F36r37a36n92k 43N82o59v43a36k 5885545481149

Kralik skvelej.. na kralila mi nesahej

+11/0
20.3.2017 6:34

V76á40c78l24a16v 89P44o11u71s69t14k61a 3660421302

Králičí maso je vynikající.

+8/0
20.3.2017 8:09

T75o77m63á21š 68D48v29o38ř44á26k 7905966867171

To si myslel i můj otec, a měli jsme ho každý týden.

Je to už 40let, a ještě furt se na něj nemůžu ani podívat. ;-)

+2/0
20.3.2017 18:33

V98á41c88l11a64v 54P77o46u50s59t67k31a 3110641662

To docela chápu. Soused to má stejné s kačenou. :-P Ale je fakt, že králik je v tomhle daleko variabilnější a jde připravit tak, že chutná pokaždé jinak.

+2/0
20.3.2017 18:49

O32l41g76a 50N39o67v58o35t42n79á 3651564123

Mám to stejně ;-D

0/0
22.3.2017 15:31

Š44t97ě24p91á57n 92K71a38r24l59í11k 3864519393361

Proč je krůtí špatné?

+4/0
20.3.2017 8:13

A13l53e46n46a 64P70e21t84r24u 4562575490501

nevím, proč je špatné pro pána, ale moje zkušenost s krůtím je, že je to suché maso, co i ve vývaru chutná jak piliny

0/0
21.3.2017 9:01
Foto

P16e56t31r 98Š96r75a11i52e44r 9753732182917

Maso nemůže za to, že ho neumíš připravit....:-P

+20/0
20.3.2017 9:34

Najdete na iDNES.cz