Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J20a75r23o86s58l30a93v 30S29t34e89r62n67w40a65l89d 2257565

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

+1/−1
24.3.2017 19:36

M71a19r46i97e 95B13r91e66t39h60o22v74á 2285472316683

To vypada dost dobre.

0/0
20.3.2017 22:57

R10a40d64e93k 79H79o88d42a75ň 9256927331803

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0/−4
20.3.2017 10:13

T80o62m94á27š 37Š62a19p77o22v79a19l93o91v 2894424189541

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

+7/0
20.3.2017 11:23

J16a51n 41Š97p40a34t34n31ý 2763912306135

presne ... a zapomnel jste ještě zdůraznit, ze nas zajimaji jen stredy .... :)

0/0
23.3.2017 13:45

M31o79n19i68k85a 57R97o26l57l89o84v21á 5893862606545

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

+6/0
20.3.2017 6:00

F98r87a89n55k 34N31o19v50a90k 5815505381699

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

+7/0
20.3.2017 6:33

M94a60r69t88i74n 90B98e98r35a15n 6419445906961

Děkujeme za důležitou informaci ;-D ...

0/0
20.3.2017 8:20

P25a66v29e17l 53S72o79b32o87t11k73a 5780104

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0/−18
20.3.2017 2:47

S69o68f76i13a 17H68r55a61d39c24o32v25á 5950607540736

to asi zalezi...proc myslite?

+1/0
20.3.2017 3:54

F81r57a21n42k 34N93o83v70a73k 5965645891729

Kralik skvelej.. na kralila mi nesahej

+11/0
20.3.2017 6:34

V71á67c24l94a89v 39P40o57u12s33t74k44a 3440841512

Králičí maso je vynikající.

+8/0
20.3.2017 8:09

T95o90m56á22š 34D58v16o53ř61á46k 7755756837161

To si myslel i můj otec, a měli jsme ho každý týden.

Je to už 40let, a ještě furt se na něj nemůžu ani podívat. ;-)

+2/0
20.3.2017 18:33

V38á20c14l64a88v 66P55o18u30s15t31k24a 3250791332

To docela chápu. Soused to má stejné s kačenou. :-P Ale je fakt, že králik je v tomhle daleko variabilnější a jde připravit tak, že chutná pokaždé jinak.

+2/0
20.3.2017 18:49

O45l96g88a 18N42o74v81o49t52n65á 3231654243

Mám to stejně ;-D

0/0
22.3.2017 15:31

Š61t58ě23p62á56n 51K72a23r70l79í54k 3284949873701

Proč je krůtí špatné?

+4/0
20.3.2017 8:13

A50l89e19n42a 36P29e26t48r85u 4662515400551

nevím, proč je špatné pro pána, ale moje zkušenost s krůtím je, že je to suché maso, co i ve vývaru chutná jak piliny

0/0
21.3.2017 9:01
Foto

P70e61t98r 74Š11r41a55i71e91r 9673672732167

Maso nemůže za to, že ho neumíš připravit....:-P

+20/0
20.3.2017 9:34







Najdete na iDNES.cz