- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?
Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.
To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.
Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.
Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"
Nicmene to mile maso je perla..
jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.