Diskuze

Kuřecí prsa povařte ve vývaru, k tomu bramborový salát, radí Pohlreich

Po obědě většina z nás potřebuje vstát od stolu a vrátit se ke své práci, takže kuřecí maso míváme na talíři možná častěji, než je nám milé. Není tedy nad to naučit se jeho různé úpravy. Salát s plátky pošírovaných kuřecích prsou připravených jen ve vroucí vodě bez špetky tuku je ideální variantou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Śéfa pomóc. nemám estragon ani kerblík. Na maloměstě, dostanu jen paragon a kyblík. Co mám dělat?

1 1
možnosti
Foto

To vypada dost dobre.

0 0
možnosti

R42a40d30e98k 48H29o65d67a97ň

20. 3. 2017 10:13

Díky, ale školní jídelna na ZŠ zabezpečila, že vařeného kuřecího se nemohu ani dotknout. To bláto plavající v deci vody na talíři mělo prostě svůj efekt. Salát z červené řepy jsem ještě nějak překonal, ale kuře asi už nikdy víc.

0 4
možnosti

To ja ZŠ asi nebylo vařené, ale převařené. Vaření je nejlepší způsob, jak udělat kuřecí maso, ideálně sous-vide. Uvařit na 65°C, pak osmažit na barvu. Dejte tomu šanci.

7 0
možnosti

Co je to "matně milé maso"?Jinak za naší rodinu,tohle menu bysme nejedli.

6 0
možnosti

Me pobavila "Odrbana snitka estragonu"

Nicmene to mile maso je perla..

7 0
možnosti

jj, horší maso než kuřecí je už jen maso králičí nebo krůtí.

0 18
možnosti

to asi zalezi...proc myslite?

1 0
možnosti