- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rád koukám na kulinářské pořady, ale dost mě vytáčí, že dělají něco úplně jiného než říkají. Viz zde třeba :"a dáme kapičku...opravdu jenom kapičku oleje" .... a přitom to tam celkem slušně zalil. Jindy zase... a dáme "kousíček másla" a zařízne skoro do poloviny kostky. Tohle mě vždy tak vytočí... proč neřekne skutečně to, co dělá ?
Miluju recepty s instrukcemi typu "za chvíli bude hotovo", takové si prosím račte vetknout za klobouk....
Jako dělal jsem teda k večeři, protože manželka zrovna měla kuřecí stehenní řízky v lednici, ale vůbec mně to nechutnalo. Ale ona byla spokojena. Tak nevím.
Už by s tím zdravím vařením měl přestat. Není to nějak ono.
"Bude úplně bez tuku... zakápněte olejem." Já z vás nemůžu...
Ten Pohlraich ma cim dal horsi projev.
Jinak je to obdoba kureciho na smetane s brambory, zapecene v troube.
To nevypadá špatně asi o víkendu vyzkouším...