Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Barbeque kuře bez roštu připravíte doma lehce podle Pohlreicha

Za nesmrtelný evergreen považuje šéfkuchař Zdeněk Pohlreich kousky kuřete zapečené v barbeque marinádě. Připravíte je bez použití grilu, ten si nechte na lepší počasí. Stačí zapékací miska. A máte poměrně lehký oběd, pokud si maso dáte se salátem. Skvěle se k němu hodí coleslaw z červeného zelí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L84u41d12e88k 31M96o87n52h59a11r44t 3864595616

Ohledně jalapeno papriček a dalších pálivých přísad doporučuji prohlédnout www.jalapeno.cz VVV

0/0
26.4.2017 19:10

V20i79k15t89o41r 87S97v30o72b80o68d82a 8892448822916

Špetka sušených jalapenos jako kopanec? Vždyť to jsou jedny z nejméně pálivých papriček, jsou dobré spíš na "přikusování". To co nasypal z pytlíčku do marinády způsobí jen platbu od výrobce koření Pohlreichovi za reklamu, ale kopanec spíš žádný.

+1/0
24.4.2017 13:20

L83a60d21a 29N71o88v14a54k 4512863567

jalapenos můžou mít od 0 do 50.000 Scovilleho stupnice... 50.000 už je hodně drsný a neni to rozhodně pro každého.. Netušim jaký máš důvod pro zkažení jídla paričkou třeba s 1000.000 jednotek...

0/0
25.4.2017 1:42

V17i23k66t13o46r 89S33v34o87b17o15d49a 8812458642686

Jalapenos mají většinou do 5 000. Jalapenos s pálivostí asi 50 000 existují, stejně jako lidi co zaběhnou stovku pod 10 sekund, ale když půjdeš do krámu a koupíš si jalapenos, v 99 % nebudou mít ani zdaleka tu MAXIMÁLNÍ naměřenou pálivost, která se uvádí v tabulkách, což je v případě Jalapenos do 8 000 SHU. A v případě průmyslového pěstování někde ve španělském skleníku, dopravy, skladování, atd. budeš u nás "na krámě" rád, když to bude mít tak půlku.

Takové papričky dlabe i moje máma samotné plněné sýrem.

Když vezmeš cca půlku takové papričky (odhaduji z videa), usušíš, rok skladuješ, pak dáš do marinády, ve které maso jen hodinku poválíš a pak to z toho zase vyndáš ... sorry jako, ale to fakt nebude mít moc "kopanec".

"1000.000" znamená co? Milion? Ne, fakt nevolám po nějakých extrémech jako sežrat samotnou Joloklii. Ale abych mohl mluvit o nějakém kopanci, musí to být alespoň lehce pikantní a to podle všeho u jídla na videu nenastane.

+1/0
25.4.2017 13:59

T31o30m48á17š 52D68v67o27ř82á74k 7395886317741

Máte to nějaký popletený...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Papri%C4%8Dka_jalape%C3%B1o

0/0
25.4.2017 19:45

A59n48t53o40n89i16n 16C76h32a92l65o20u94p83k77a 8218396839160

Největší hlína je ta reklama na Babiše u videa. Jak vždycky dostanu o Pohlreicha hlad, tak teď se mi leda zvedl kufr

+3/0
24.4.2017 10:37

J29a82k34u13b 79Z13a48m54a48z30a71l 4593435128223

Reklama na Babiše??? Já tam teda vidím jen PP ve formě přidání sušených jalapeno od Kotányi.

0/0
24.4.2017 22:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.