Diskuze

Žádná marináda neudělá z blbýho kusu masa dobrej, říká Pohlreich u grilu

Bez mučení přizná, že je od přírody líný, a proto miluje grilování na plynu. Stejně tak je přesvědčen, že špatnému masu uhlí ani marináda chuť nepřidají. A podobně jako v kuchyni, ani u grilu se neobejde bez utěrky za pasem, do které si utírá při vaření ruce. Že z toho někteří diváci mohou vyletět z kůže, ho nechává klidným.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nemůžu si pomoct, ale přesně tím dojmem "na rozhovor jsme se potkali v pauze natáčení další řady Rozpal to, šéfe! kousek za Prahou" celý rozhovor působí. Nebylo by lepší "odchytnout" si ho někde v klidu? Bylo, ale z toho by nebyl ten správný mainstreamový rychlý článek.

0 0
možnosti
BN

Taky jsou lidi, kteří chtějí chut masa utlumit, protože zkrátka nepotřebují jíst hlavně maso, ale jiný věci jako zeleninu, cítit dobrý koření apod. a maso až na posledním místě;-) Takhle to mám já a grilujem opravdu často;-)

1 1
možnosti
VK

V pořádku. Ale na to, abych si vychutnal zeleninu, koření.... nepotřebuji tlumit maso a mít ho na posledním místě. To ho tam ani nemusím potom mít. Ale proti gustu žádný dišputát.

7 0
možnosti
ZE

To je ten Polreich, co recepty opsané z americké kuchařky vydával za svoje?

1 7
možnosti
VK

To jste se musela zmílit. Tenhle se jmenuje Pohlreich.

11 1
možnosti
JK

No, hovezi na grilu jde jaksi mimo me, stejne bude vzdycky lepsi ta krkovicka!

1 6
možnosti
JK

Žádný kuchař neudělá z blbýho člověka chytrého...

1 0
možnosti
VC

Dneska jsme akorat grilovali steaky. Pro kazdeho jeden flak masa za cca 250 kc. Ldyz to clovek jednou zkusi, uz nechce jinak ;) takove maso grilujeme jen obcas, ale rozhodne to stoji za to ;)

8 1
možnosti
JH

Takový hovězí pupek od Kšány, to je na grilu senzace. Ještě nikdy nezklamal. Bohužel v Táboře se dobré a dobře odležené maso koupit nedá.

4 0
možnosti
ED

Dělám marinády podle prvních dvou Šéfů na grilu a vždy z toho vyjde výborný výsledek.

0 0
možnosti
VK

Malinko OT. Teď jsem měl podle Pohlreicha pečené batáty se smetanovým dipem. Doporučuji.;-)

0 0
možnosti
RB

Zase ty jeho stejky a hambáče za pětikilo kus...

5 1
možnosti
BP

B21e56n 70P65a50v64k34a

29. 4. 2017 17:39

Hele, já kupuji na bifteky maso v Tesco (a to je tak jediné, pro co tam jdu). Maj to tam vakuované. Vysoký roštěnec za 250,- kilo. Když se to nechá pořádně ležet a klidně přes lhůtu, tak je z toho biftek super.

Co se týče to mletého na hambáče, tak z toho bych žádnou vědu nedělal a prostě bych tam narval třeba kližku.

0 2
možnosti