Diskuze

Mladé pražské cukrářky soutěžily o nejlepší dezert. Cena zůstala U Krbu

Nadějné pražské cukrářky si vyzkoušely, jaké je to zažít tlak při soutěži ve velké konkurenci. Postavily se proti profesionální cukrářce s praxí a pokusily se její výtvor překonat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Kostka ve skluzu, ale tentokrát už doopravdy jak koukám na ty zašiněný talíře.

0 0
možnosti
IK

Hodnotí se také to, jak to chutná? Dost by mě zajímal pohled na člena poroty, jak konzumuje tu vražednou karamelovou jehlu, nebo jak ochutnává tu polevu (nebo náplň) rozpatlanou po talíři.

0 1
možnosti
ZK

nejsem na sladké, ale ta paráda na úvodním fotu vypadá teda lákavě:-)R^

2 0
možnosti
MK

Nejhorší je, že tyhle umazaný talíře lze potkat v restauracích kde se tahle zhovadilost dříve nevyskytovala.

1 1
možnosti
KM

K14a94r94e54l 13M38a43l74ý

26. 4. 2017 8:27

Holky cukrarky, vite, co je to skidmark?

0 0
možnosti
JK

Soutěž o nejlepší, je možná ve výkonu, rychlosti, ale v designu či chuti je to blbost...:-P

0 0
možnosti
RB

Proč by to měla být blbost? Jasně, je tam nějaká subjektivita, ale prostě je to nejlepší pro porotu.

Ve spoustě oblastí to "nejlepší" není jednoduše a objektivně měřitelné, jako třeba v atletice.

1 0
možnosti
MC

"Pošpinit" talíř čokoládou, to asi ne každý konzument ocení...:-/

4 2
možnosti