Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se těší na jarní grilování, steak si udělal alespoň v kuchyni

Přestože se Zdeněk Pohlreich věnoval v současné řadě Teď vaří šéf! zdravé lehké kuchyni, uznává, že rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího. Se zeleninovou přílohou společně připravenou na kuchyňském tálu vykouzlil oběd, který už lehce přechází do navazující série Rozpal to, šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K66r86y61s13t39o70f 16P45e65c74h18o74u92s 6234615676678

koukam ze bez zdendy se tu grilovani neobejde:-P

+1/0
1.5.2017 15:41

Z67d53e14n44ě42k 53M63l12á95d21e54k 3716899566107

Děláš to dobře Zdendo ....

+2/−1
1.5.2017 11:37

K29a89r39e72l 49K90u46n49a 7275503404967

Bez jeho rad by byli všichni ztraceni

+2/0
1.5.2017 9:23
Foto

O95l90i89n 83C31e40t91l 1984564656624

Nyní jedu do Argentiny. Tak se moc těším na stejky. Hlavně, aby tam nebyl chytrý Zdenda, určitě by to zkritizoval, pan dokonalý.

+3/−5
1.5.2017 5:53

P33e42t97r 10J42i59l61e73k 8757287189558

"...rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího,"

A on ho snad někdo (kromě vegetariánů) zatracuje? 8-o

0/0
1.5.2017 0:41

S13t82a88n28i76s31ł13a85w 93K11u56p66k21a 3154361337403

Ano, ale ne kvuli chuti. Kvuli ceny. Bavime se samozrejme o ulozenem mase.

+1/0
1.5.2017 4:56







Najdete na iDNES.cz