Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreich se těší na jarní grilování, steak si udělal alespoň v kuchyni

Přestože se Zdeněk Pohlreich věnoval v současné řadě Teď vaří šéf! zdravé lehké kuchyni, uznává, že rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího. Se zeleninovou přílohou společně připravenou na kuchyňském tálu vykouzlil oběd, který už lehce přechází do navazující série Rozpal to, šéfe!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K45r29y71s36t67o33f 91P86e40c65h60o27u69s 6824195866578

koukam ze bez zdendy se tu grilovani neobejde:-P

+1/0
1.5.2017 15:41

Z58d92e77n52ě56k 66M70l59á60d94e49k 3316489886697

Děláš to dobře Zdendo ....

+2/−1
1.5.2017 11:37

K11a32r56e71l 53K13u36n14a 7355363824917

Bez jeho rad by byli všichni ztraceni

+2/0
1.5.2017 9:23
Foto

O63l15i80n 43C40e65t17l 1774224886154

Nyní jedu do Argentiny. Tak se moc těším na stejky. Hlavně, aby tam nebyl chytrý Zdenda, určitě by to zkritizoval, pan dokonalý.

+3/−5
1.5.2017 5:53

P92e72t14r 64J17i71l96e46k 8187267719568

"...rozhodně není třeba zatratit pěkný kousek uleželého hovězího,"

A on ho snad někdo (kromě vegetariánů) zatracuje? 8-o

0/0
1.5.2017 0:41

S67t59a61n24i14s55ł66a73w 27K30u82p78k95a 3554231157903

Ano, ale ne kvuli chuti. Kvuli ceny. Bavime se samozrejme o ulozenem mase.

+1/0
1.5.2017 4:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.