Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jím všechno, ale přepálený tuk mi páchne, říká šéfkuchař Jaroslav Sapík

Jí v podstatě všechno, hady i brouky, nesnědl by leda něco zkaženého. Ale vadí mu, když hned ve dveřích ucítí puch přepáleného omastku. „Okamžitě tak poznám, že všechno smaží ve fritézách, ve kterých nemění olej,“ říká proslulý kuchař propagující českou kuchyni Jaroslav Sapík v týdeníku 5plus2.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

A13l25e34n57a 75R70i33s26o43v83á 4946300349735

I na to vypadá, že jí všechno...;-D

+1/0
19.5.2017 9:50

K21a85t14e42ř64i83n91a 58V30a70š12á34k43o30v59á 5881972429125

No, spikovane hovezi mi neprijde jako nejjednodussi recept na zacatek ;-D Ale budiz.

+1/−1
17.5.2017 16:02

V19á27c97l73a52v 60P90o66u58s61t66k81a 3670351922

Pro vegetariána asi ne. :-P:-P

+1/0
17.5.2017 16:06

K93a13t95e40ř49i21n24a 54V94a63š55á51k37o13v65á 5531842629285

to pomijim... kdyz se specializuje na ceskou kuchyni...:-)

A ve svych kucharskych zacatcich jsem maso jedla, takze ho i pripravit umim :-)

0/0
17.5.2017 18:35
Foto

L24i55b22o21r 61V80y72k27o42u96p63i87l 9436975499357

Po vláknu zabodnete nůž dranžírák, otočíte s ním, do vzniklé díry strčíte prst a pak klínek osolené, případně okořeněné slaniny. Zopakujete 3x až 5x, víckrát to na té ploše řezu nejde. Co je na tom?

+2/0
17.5.2017 23:06
Foto

T55o92m66á92š 90D94v72o13ř20á95k 7195626627911

Připravená slanina se může dát chvíli do mrazáku, a pak už to zvládne opravdu každý.

+5/0
18.5.2017 17:34

M17i80c28h49a21e46l 81K91a43d59e75r93a80v56e40k 8741214538874

Má pravdu,max 4 jídla dvě přílohy a hotovo.Pokud se prodá je konec a ráno znova.Podle mě ideální koncept. R^

+12/0
17.5.2017 15:51
Foto

E76l19e59n27a 69V36o28j82a18n10o64v71á 4206631503898

Koncept restaurací, kdy mají jen dvě jídla na výběr, je sice hezký, ale pokud je v obou z nich smetana, jsem jako alergik naprosto v háji.

Pak vám do té hospody přijde skupinka, kdy jeden je alergický na laktózu, druhý je celiak, třetí vegan a čtvrtý nejí nic, co mu může opětovat pohled.... to aby se jeden zbláznil

Minulý týden jsem byla v restauraci, kde byl můj "oblíbený alergen sedmička" úplně ve všem. Úplně. I v majonéze, což naprosto nechápu. A na otázku, zda něco z toho (cokoli) nedokáží udělat s vynecháním mléka a másla, mi bylo řečeno, že to nejde. Tak přírodní kuřecí plátek s opečenými brambory? Nelze. Nemají na to kalkulaci. Odešla jsem hladová....

+3/−5
17.5.2017 10:38

P82e69t93r86a 12H53e63l58i17k26a95r24o26v72a 9458834657744

Žádná restaurace není schopná uspokojit všechny dietáře a alergiky...

+17/0
17.5.2017 12:04
Foto

E85l81e56n62a 57V22o91j63a72n91o77v86á 4646401393668

To je v pořádku. Ale měli by být schopni alespoň nějak vyjít vstříc, pokud jde o alergie....

+4/0
17.5.2017 12:47

R57a15d26e66k 84N33e55u11m19a52n40n 5142662458645

s EET?

0/−1
19.5.2017 0:15

K79a16t44e76ř67i42n29a 21V81a93š47á79k71o79v29á 5611652839585

jenze to je problem te restaurace....v dobre restauraci vam zkombinuji cokoliv, pripadne sami navrhnou...jsem vegetarian, takze vim, o cem mluvim.

Presne to, o cem se mluvi v rozhovoru, totiz ochota cisnika se s vami dohodnout, u me hraje jednu z nejdulezitejsich roli.

Jidel bez mlika je spousta, a da se to v pohode kombinovat, zaklad je delat zeleninu, maso a prilohu zvlast, Pak neni problem. Ja treba fakt nejsem narocna...staci ryze a zelenina.

Chodila jsem kdysi do restaurace, docela vyhlasene, na takove male ceske vesnici. Meli staly jidelni listek, a xkrat jsem tam byla a "neni ryze". Kram naproti. Muj pristup v takovem pripade je, nakoupit v tom maloobchode, nez tri dny cekat na obvykleho zasobovace s "neni".

+3/0
17.5.2017 16:01

J24i40n67d98r88i62c36h 55K53o15l81a86r 7960370365973

"Pak vám do té hospody přijde skupinka, kdy jeden je alergický na laktózu, druhý je celiak, třetí vegan a čtvrtý nejí nic, co mu může opětovat pohled" ... no, tak takova particka at si radeji vari doma ;-D ... tem musi byt jasne, ze v klasicke hospode nemaji sanci, ne?

+8/0
18.5.2017 8:20

P80a30v62e71l 33K38r92ů44t71a 9460527828307

Nechápu, proč když asi umí vařit, tak vystupuje s Babicou?

Stojí to za to, takhle si kazit jméno?

+4/−2
17.5.2017 10:29

M89a90r73t30i17n 30B33e22r17a55n 6249405866751

On moc kvalitně vařit neumí, i když se o něm říká a píše leccos...

+1/−7
17.5.2017 12:18

M16a10t16o50u52š 44B81á48r40t13a 2215354854

Byl jsem u něj mnohokrát, dokonce i v kuchyni, známe se. Vím, jak učil vařit svého syna, který dělá ve Zlaté studni. Takže můžu říct, že kecáte.

+5/0
17.5.2017 13:45

M46a33r36t51i19n 52B34e62r23a17n 6669895166131

Ano, osobně ho neznám. Ale osobně jsem viděl asi 20 dílů, kde vařil s Babicou...

Takže doufám, že to samé nepředvádí i jinde, protože to bych si musel něco myslet o Vašem vkusu a objektivitě...

+1/−3
17.5.2017 14:35

M84a73r73i48e 40C46h61m86e43l64a95ř10o48v47á 8515596707189

Já jsem viděla asi tři díly s Babicou a konečně už vím proč do sebe Sapík každou chvíli lil to víno. Babica ho nutil. Jinak, radši jídlo od Babici než jídlo od nechutně tlustého, spoceného Sapíka. A netvrďte mi že se 150ti kilový tlouštík se nepotí a že si 2x denně v kuchyni vymění aspoň tričko. "Dočuchtané" to má proto že v té restauraci nevaří on. Odpověď pro paní Drozdovou.

0/−1
19.5.2017 9:17

E81v43a 86D88r79o13z15d87o61v22á 7919927485605

Proč to má Sapík v té televizi tak "dočuchtané"? Z restaurací od něj znám něco jiného.

+4/0
17.5.2017 23:01

J45o41s96e73f 65S64k79a87l34k58a 1882709554184

Asi má na Babicovo vaření jiný názor, než váš.

0/0
17.5.2017 13:55

M14a85r21t62i46n 58B18e71r25a94n 6939705436521

A nebo prostě - peníze... :-P

+11/0
17.5.2017 14:36
Foto

L83i49b94o50r 26V45y64k17o50u76p92i16l 9376925199377

Jste velmi. velmi blízko. :-)

+3/0
17.5.2017 23:07

J98a18n 57C95o83n74s10t38a55n89t52i72n 1252111793940

"jím všechno" ...... a je to vidět, Jardo! ;-D

+10/0
17.5.2017 8:57

G30e36o13r83g63e 48B54u20r53i95a45n 3448691403309

Souhlas, hlavne sama (P)otraviny. Dobry nabeh na cukrovku, infarkt nebo mozkovou mrtvici. :-)

+1/−4
17.5.2017 11:19

J24i62n86d94r84i22c46h 68K18o49l65a93r 7350910905903

kazdej na neco umre

+2/0
18.5.2017 8:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.