Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Perfektní rybí karbanátek. Asijská kuchyně snadno a rychle u vás na grilu

Rybí karbanátky jsou velmi populární v asijské kuchyni. Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu Rozpal to, šéfe! ukázal, že jejich příprava je neuvěřitelně snadná. Zkuste udělat během příštího grilování něco jiného a žádoucnějšího než jsou stokrát omletá křídla, klobáska nebo krkovička.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J76i40ř62í 50Š40v69a49g20r 3828190375796

což je jedna z nechutnějších ryb a navíc nepatří k drahým rybám.

....

Nechutná? Proč to někdo vaří?

+1/0
5.6.2017 19:29







Najdete na iDNES.cz