Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády

Vepřové plecko nemusíte používat jen na guláš či výpečky, zkuste z něj dlouhým pečením vyrobit perfektní trhaný sendvič.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J79i85ř51í 55C92h72o64c71h78o49l64á86č 5694703580846

takže když to upečete pomalu v troubě je to to samé ale neuděláte reklamu peletkovému grilu ;-D

+2/0
23.6.2017 20:44

J87i16ř59í 58T80e17p44r 4227940765285

Ta rukavice jsou hnus ! A černý jsou hnus tuplovanej !!

+2/−1
19.6.2017 6:10

P34e18t19r 50M32u45s12i24l 6653517169433

proti receptu vcelku nic každý má svoji verzi marinády i postupu ale ty rukavice hrůza ruce umyju a utřu mezi jednotlivýma surovinama i do druhého dne ale jestli si tak často mění rukavice????;-D;-D a co na to hygienici ??

+3/0
18.6.2017 11:03

Z45d34e59n76ě87k 72S44v42o74b85o28d11a 6278502449733

Jen doporučení - když začnete používat ve větách čárky, bude se to lépe číst a hlavně to bude dávat smysl.

+12/0
18.6.2017 18:33
Foto

J78a74n 85C19i46b69u39l24k63a 9342678440299

Sous-vide a dogrilovat.

+1/0
18.6.2017 0:50

M45a98r25t22i55n 57H66r33o32u41d85n21ý 5697152174917

Na takové věci se hodí "pomalý hrnec".

+5/0
17.6.2017 18:31

P10a86v71e55l 45O90d65e96h95n74a94l 6453239638145

No jasně. Nejlepší je dělat pomalu pečené maso na grilu, zejména když je zabalené v alobalu, takže ztratíte i tu poslední výhodu - těžko se skrz něj navoní.

Vidí někdo důvod, proč to nestrčit zavřené do trouby a nastavit na ní tu správnou teplotu a čas?

+21/−1
17.6.2017 17:21

P10a22v38e85l 12O87d70e91h77n49a33l 6463879738495

Fakt si rád poslechnu rozumnou odpověď, pane Novotný. Umíte i psát, ne?

+1/−1
17.6.2017 18:09

R41o62m46a23n 76D62o22r97s38k79ý 1116294460608

Je doba grilování a navíc ideální příležitost zmínit peletový gril :-)

+1/0
21.6.2017 9:05

Z22d53e69n27ě41k 72S81e82d13l29á30č17e19k 6315311986120

Na posledních patnáct minut vyndat z alobalu, na uhlíky přidat namočené bukové štěpky a vůně je habaděj. ��

0/0
25.7.2017 8:17

M91a57r63t22i57n 31Z46r11ů91s11t 2839580834812

Teď kde sehnat tu Plzeň 12°

+11/0
17.6.2017 8:27

L50a20d79i33s78l15a14v 25B90e65r37o42u26n16s66k40ý 1897982353866

:-) v tom případě můžete použít i Pilsner Urquell 11°

+1/0
19.6.2017 7:36

J53a64n 34P12u89k17l 6682358399871

Super, teď už si jen pořídit ten úžasný gril za pár desítek tisíc... :-)

+16/0
16.6.2017 15:21

L33i97b30o78r 19H36e85g52l26a93s 5859116905369

Adame, díky za tip. Známe a děláme - sice také malinko jinak, ale v principu stejnou věc. Jen mě štvou ty příšerný černý rukavice :)

+1/0
16.6.2017 14:42

Š79á41r25k78a 70M11a12t57y71á40š26o26v18á 1891265202799

jde to i v troubě,gril netřeba....

+11/0
16.6.2017 11:57

M73a36r67t67i17n 63M16r78s80k86o73š 4158491857616

"Pecko" - to je ale pecka!

+2/0
16.6.2017 9:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.