Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády

Vepřové plecko nemusíte používat jen na guláš či výpečky, zkuste z něj dlouhým pečením vyrobit perfektní trhaný sendvič.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J81i95ř10í 87C12h34o40c71h55o37l46á78č 5774493560766

takže když to upečete pomalu v troubě je to to samé ale neuděláte reklamu peletkovému grilu ;-D

+2/0
23.6.2017 20:44

J57i57ř55í 87T25e98p85r 4107250205855

Ta rukavice jsou hnus ! A černý jsou hnus tuplovanej !!

+2/−1
19.6.2017 6:10

P21e63t97r 64M86u16s34i14l 6253277279773

proti receptu vcelku nic každý má svoji verzi marinády i postupu ale ty rukavice hrůza ruce umyju a utřu mezi jednotlivýma surovinama i do druhého dne ale jestli si tak často mění rukavice????;-D;-D a co na to hygienici ??

+3/0
18.6.2017 11:03

Z51d21e61n85ě27k 34S83v11o41b88o54d24a 6368442429823

Jen doporučení - když začnete používat ve větách čárky, bude se to lépe číst a hlavně to bude dávat smysl.

+12/0
18.6.2017 18:33
Foto

J19a10n 71C91i48b40u59l91k39a 9802918710259

Sous-vide a dogrilovat.

+1/0
18.6.2017 0:50

M52a60r40t39i76n 46H13r46o10u82d90n35ý 5847672324187

Na takové věci se hodí "pomalý hrnec".

+5/0
17.6.2017 18:31

P83a38v51e72l 51O93d25e54h35n38a20l 6613699568455

No jasně. Nejlepší je dělat pomalu pečené maso na grilu, zejména když je zabalené v alobalu, takže ztratíte i tu poslední výhodu - těžko se skrz něj navoní.

Vidí někdo důvod, proč to nestrčit zavřené do trouby a nastavit na ní tu správnou teplotu a čas?

+21/−1
17.6.2017 17:21

P41a22v84e87l 37O24d83e58h97n38a45l 6193269798655

Fakt si rád poslechnu rozumnou odpověď, pane Novotný. Umíte i psát, ne?

+1/−1
17.6.2017 18:09

R63o71m37a83n 54D52o50r97s72k58ý 1456844140488

Je doba grilování a navíc ideální příležitost zmínit peletový gril :-)

+1/0
21.6.2017 9:05

Z35d51e75n53ě46k 59S23e98d78l93á92č98e78k 6525441156830

Na posledních patnáct minut vyndat z alobalu, na uhlíky přidat namočené bukové štěpky a vůně je habaděj. ��

0/0
25.7.2017 8:17

M97a73r68t73i47n 33Z85r11ů92s89t 2249210394902

Teď kde sehnat tu Plzeň 12°

+11/0
17.6.2017 8:27

L38a79d20i72s85l68a65v 79B30e52r64o92u42n89s55k72ý 1977622673736

:-) v tom případě můžete použít i Pilsner Urquell 11°

+1/0
19.6.2017 7:36

J47a21n 45P73u86k27l 6892518539681

Super, teď už si jen pořídit ten úžasný gril za pár desítek tisíc... :-)

+16/0
16.6.2017 15:21

L97i86b49o12r 63H29e68g79l57a45s 5289286535259

Adame, díky za tip. Známe a děláme - sice také malinko jinak, ale v principu stejnou věc. Jen mě štvou ty příšerný černý rukavice :)

+1/0
16.6.2017 14:42

Š19á54r90k94a 55M30a91t60y53á65š53o27v44á 1461845682789

jde to i v troubě,gril netřeba....

+11/0
16.6.2017 11:57

M23a35r60t53i77n 53M40r36s36k13o28š 4158311547286

"Pecko" - to je ale pecka!

+2/0
16.6.2017 9:18







Najdete na iDNES.cz