Diskuze

Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády

Vepřové plecko nemusíte používat jen na guláš či výpečky, zkuste z něj dlouhým pečením vyrobit perfektní trhaný sendvič.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

takže když to upečete pomalu v troubě je to to samé ale neuděláte reklamu peletkovému grilu ;-D

2 0
možnosti
JT

J69i32ř45í 35T83e60p46r

19. 6. 2017 6:10

Ta rukavice jsou hnus ! A černý jsou hnus tuplovanej !!

2 1
možnosti
PM

P54e53t60r 95M59u49s96i93l

18. 6. 2017 11:03

proti receptu vcelku nic každý má svoji verzi marinády i postupu ale ty rukavice hrůza ruce umyju a utřu mezi jednotlivýma surovinama i do druhého dne ale jestli si tak často mění rukavice????;-D;-D a co na to hygienici ??

3 0
možnosti
ZS

Jen doporučení - když začnete používat ve větách čárky, bude se to lépe číst a hlavně to bude dávat smysl.

12 0
možnosti
Foto

Sous-vide a dogrilovat.

1 0
možnosti
MH

Na takové věci se hodí "pomalý hrnec".

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
21 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
MZ

Teď kde sehnat tu Plzeň 12°

11 0
možnosti
LB

:-) v tom případě můžete použít i Pilsner Urquell 11°

1 0
možnosti
JP

J15a98n 81P96u87k87l

16. 6. 2017 15:21

Super, teď už si jen pořídit ten úžasný gril za pár desítek tisíc... :-)

16 0
možnosti
LH

Adame, díky za tip. Známe a děláme - sice také malinko jinak, ale v principu stejnou věc. Jen mě štvou ty příšerný černý rukavice :)

1 0
možnosti
ŠM

jde to i v troubě,gril netřeba....

11 0
možnosti