Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová

Chuťové rozdíly mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou v prášku a poctivou ze základních ingrediencí jsou propastné. Přitom výrobní cena té poctivé vůbec nemusí být vyšší. Spíš naopak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P95e19t38r 46H26a62r12z55e55r 5414527403286

Proto ta její stojí 40,- a ta točená prášková z Opočna na Bělehradský 25,-?

0/0
28.6.2017 23:50

P95a97v50e37l 52E66i79c82h93l78e19r 4689586638597

Nejlepsi zmrzlina siriko daleko. Obri porce za prijatelny penize. Kdykoliv jdu kolem IF Cafe na metro IP Pavlova, musim si Ivetinu zmrzlinu dat.

+1/0
23.6.2017 13:58

J97a81n60a 75B69o19u47l98o17v60á 7510906911491

To je taková ta luxusně vyhlížející cukrárna se zcela atypickými věcmi? Jak sladké skoro nejím, tak tady mne to pokaždé hodně láká, abych něco vyzkoušela.

0/0
23.6.2017 18:56

D60a37n25i40e85l 95P64a25n31e18k 6552271622120

Z toho videa predpokladam se dela vanilkova. Tedy na tu hromadu zmrzliny 4 vanilkove lusky a zbytek je cukr a lepidlo neutro v prasku. Radsi ten sorbet R^

+1/0
22.6.2017 23:29

J40i29ř76í 67S97o52u56č72e79k 5756697199589

Té vanilce se ani nedivím. Když jsem zhruba před 5 lety maloobchodně kupoval vanilku, vycházel 1 lusk v té nejvyšší kvalitě (délka a průměr) na 19 Kč za tahitskou a indonéskou a na 20 Kč za madagaskarskou. Před dvěma lety ale cena v důsledku špatné sklizně na Madagaskaru vyletěla na desetinásobek a dosud je cena tahitské a indonéské na trojnásobku a madagaskarskou buď nelze sehnat, nebo za nekřesťanské peníze.

Souhlasím ale ohledně ostatních ingrediencí, ty mě také zklamaly - to opravdu není možné vyrobit zmrzlinu jen z mléka, smetany, cukru a ovoce / koření?

0/0
22.6.2017 23:53

D42a75n10a 74T86e43n43z51l92e38r 5710672935823

Tak jsem se těšila na nějaký zajímavý recept - a nic no... :-)

0/0
22.6.2017 21:03

P59e52t30r 52P55r45u68s 7877835839922

Hlavně už se cena zmrzliny dostala na úroveň, za jakou se ta poctivá dá vyrobit v pohodě.

+12/0
22.6.2017 13:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.