Diskuze

Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová

Chuťové rozdíly mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou v prášku a poctivou ze základních ingrediencí jsou propastné. Přitom výrobní cena té poctivé vůbec nemusí být vyšší. Spíš naopak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P13e34t96r 85H55a96r10z73e18r

28. 6. 2017 23:50

Proto ta její stojí 40,- a ta točená prášková z Opočna na Bělehradský 25,-?

0 0
možnosti

Nejlepsi zmrzlina siriko daleko. Obri porce za prijatelny penize. Kdykoliv jdu kolem IF Cafe na metro IP Pavlova, musim si Ivetinu zmrzlinu dat.

1 0
možnosti

To je taková ta luxusně vyhlížející cukrárna se zcela atypickými věcmi? Jak sladké skoro nejím, tak tady mne to pokaždé hodně láká, abych něco vyzkoušela.

0 0
možnosti

Z toho videa predpokladam se dela vanilkova. Tedy na tu hromadu zmrzliny 4 vanilkove lusky a zbytek je cukr a lepidlo neutro v prasku. Radsi ten sorbet R^

1 0
možnosti

Té vanilce se ani nedivím. Když jsem zhruba před 5 lety maloobchodně kupoval vanilku, vycházel 1 lusk v té nejvyšší kvalitě (délka a průměr) na 19 Kč za tahitskou a indonéskou a na 20 Kč za madagaskarskou. Před dvěma lety ale cena v důsledku špatné sklizně na Madagaskaru vyletěla na desetinásobek a dosud je cena tahitské a indonéské na trojnásobku a madagaskarskou buď nelze sehnat, nebo za nekřesťanské peníze.

Souhlasím ale ohledně ostatních ingrediencí, ty mě také zklamaly - to opravdu není možné vyrobit zmrzlinu jen z mléka, smetany, cukru a ovoce / koření?

0 0
možnosti

Tak jsem se těšila na nějaký zajímavý recept - a nic no... :-)

0 0
možnosti

P91e37t80r 81P51r22u54s

22. 6. 2017 13:44

Hlavně už se cena zmrzliny dostala na úroveň, za jakou se ta poctivá dá vyrobit v pohodě.

12 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.