Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová

Chuťové rozdíly mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou v prášku a poctivou ze základních ingrediencí jsou propastné. Přitom výrobní cena té poctivé vůbec nemusí být vyšší. Spíš naopak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P14e96t18r 13H26a82r15z40e33r 5374887373966

Proto ta její stojí 40,- a ta točená prášková z Opočna na Bělehradský 25,-?

0/0
28.6.2017 23:50

P83a46v16e76l 27E80i94c50h49l34e98r 4689406838637

Nejlepsi zmrzlina siriko daleko. Obri porce za prijatelny penize. Kdykoliv jdu kolem IF Cafe na metro IP Pavlova, musim si Ivetinu zmrzlinu dat.

+1/0
23.6.2017 13:58

J95a59n65a 61B41o77u22l76o16v86á 7810796591191

To je taková ta luxusně vyhlížející cukrárna se zcela atypickými věcmi? Jak sladké skoro nejím, tak tady mne to pokaždé hodně láká, abych něco vyzkoušela.

0/0
23.6.2017 18:56

D27a18n91i36e82l 34P40a45n54e55k 6712441422630

Z toho videa predpokladam se dela vanilkova. Tedy na tu hromadu zmrzliny 4 vanilkove lusky a zbytek je cukr a lepidlo neutro v prasku. Radsi ten sorbet R^

+1/0
22.6.2017 23:29

J72i18ř43í 85S98o51u43č73e70k 5366947299709

Té vanilce se ani nedivím. Když jsem zhruba před 5 lety maloobchodně kupoval vanilku, vycházel 1 lusk v té nejvyšší kvalitě (délka a průměr) na 19 Kč za tahitskou a indonéskou a na 20 Kč za madagaskarskou. Před dvěma lety ale cena v důsledku špatné sklizně na Madagaskaru vyletěla na desetinásobek a dosud je cena tahitské a indonéské na trojnásobku a madagaskarskou buď nelze sehnat, nebo za nekřesťanské peníze.

Souhlasím ale ohledně ostatních ingrediencí, ty mě také zklamaly - to opravdu není možné vyrobit zmrzlinu jen z mléka, smetany, cukru a ovoce / koření?

0/0
22.6.2017 23:53

D68a10n88a 45T10e45n41z32l26e17r 5420562585333

Tak jsem se těšila na nějaký zajímavý recept - a nic no... :-)

0/0
22.6.2017 21:03

P60e14t20r 89P95r44u58s 7147965529942

Hlavně už se cena zmrzliny dostala na úroveň, za jakou se ta poctivá dá vyrobit v pohodě.

+12/0
22.6.2017 13:44







Najdete na iDNES.cz