Diskuze

Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová

Chuťové rozdíly mezi průmyslově vyráběnou zmrzlinou v prášku a poctivou ze základních ingrediencí jsou propastné. Přitom výrobní cena té poctivé vůbec nemusí být vyšší. Spíš naopak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P70e58t38r 91H39a37r75z23e71r

28. 6. 2017 23:50

Proto ta její stojí 40,- a ta točená prášková z Opočna na Bělehradský 25,-?

0 0
možnosti

Nejlepsi zmrzlina siriko daleko. Obri porce za prijatelny penize. Kdykoliv jdu kolem IF Cafe na metro IP Pavlova, musim si Ivetinu zmrzlinu dat.

1 0
možnosti

To je taková ta luxusně vyhlížející cukrárna se zcela atypickými věcmi? Jak sladké skoro nejím, tak tady mne to pokaždé hodně láká, abych něco vyzkoušela.

0 0
možnosti

Z toho videa predpokladam se dela vanilkova. Tedy na tu hromadu zmrzliny 4 vanilkove lusky a zbytek je cukr a lepidlo neutro v prasku. Radsi ten sorbet R^

1 0
možnosti

Té vanilce se ani nedivím. Když jsem zhruba před 5 lety maloobchodně kupoval vanilku, vycházel 1 lusk v té nejvyšší kvalitě (délka a průměr) na 19 Kč za tahitskou a indonéskou a na 20 Kč za madagaskarskou. Před dvěma lety ale cena v důsledku špatné sklizně na Madagaskaru vyletěla na desetinásobek a dosud je cena tahitské a indonéské na trojnásobku a madagaskarskou buď nelze sehnat, nebo za nekřesťanské peníze.

Souhlasím ale ohledně ostatních ingrediencí, ty mě také zklamaly - to opravdu není možné vyrobit zmrzlinu jen z mléka, smetany, cukru a ovoce / koření?

0 0
možnosti

Tak jsem se těšila na nějaký zajímavý recept - a nic no... :-)

0 0
možnosti

P79e14t56r 34P81r65u86s

22. 6. 2017 13:44

Hlavně už se cena zmrzliny dostala na úroveň, za jakou se ta poctivá dá vyrobit v pohodě.

12 0
možnosti