Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak grilovat kukuřičný klas, sezonní výživovou bombu. A jak ho vybírat

Grilovat jen tak v alobalu, nebo v hávu vlastních listů? Vyberte si sami. Návod z rubriky „Vaříme podle Koko“, která vychází v magazínu Víkend, nabízí celou řadu možností. Navíc je kukuřice bezlepková, takže si ji bez problémů mohou dopřát i celiatici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J49i13ř12í 26H15a41v19á55č11e92k 1613470283

A muzu pouzit nakou bezne utrhlou na poli?

0/0
3.8.2017 20:57

M89a12r23t68i67n 69K91o76ž96í25n 1715776491930

Ano. Ale jednak nebude tak dobrá jak cukrová a druhak, když to bude koncem léta, bude třeba ji předvařit v papiňáku.

0/0
4.8.2017 4:26

O40n65d42ř97e77j 19Z73d32e30r63a13d85i13č90k78a 6624865713468

Prokrista, další kdo radí jak vařit..

+1/0
3.8.2017 11:32

V69l79a69d28i31m37í83r 12P72l52u86t40k47o 9659473775894

Predvaření je zbytečné, nej. postup: 1)před grilováním stáhnout listy dozadu, ale nestrhavat je (poslouží jako perfektní úchyt horké kukuřice z grillu) 2) potrit olejem nebo máslem (dávám i koření) 3) grillovat mimo žár cca 15 min (nejlépe se zavřeným poklopem grillu) a pak 5 min pod žárem, pravidelně potírat. Je to perfektní a není potreba alobal a predvaření, listy poslouží jako úchyt kukuřice ;-)

0/0
3.8.2017 9:44

J67a93n82a 38K54o66ž80í59š65k81o65v11á 5973433389989

potírám medem, vynikající

0/0
19.8.2017 9:38

J40a79n 24J70í46c21h70a 8930160118791

Nevim, v Italii jsem si daval kukurici, co typek na plazi nejdriv oloupal a pak "ugriloval" primo na drevenym uhli. Behem 5min jen otacel a hotovo. Pak potrel olejem, osolil a bylo...

0/0
3.8.2017 9:00

J42a32k65u29b 65R22o87u93s 3913880184242

Prý vyživová bomba ;-D;-D;-D;-D;-D Tak to jo... Těžko byste hledali nutričně prázdnější potravinu, než je kukuřice.

+2/0
3.8.2017 8:22

M22i87r68e65k 55Š27t10e73f18a58n 9409169859328

cukrová kukuřice po pár hodinách rapidně ztrácí cukry, takže pokud někomu jde o kvalitu, nechť si ji vypěstuje nebo poprosí farmáře v okolí, to bude pak jiná mňamka

0/0
3.8.2017 7:03

F17r53a56n33k 87N31o53v86a48k 5365105611109

Grilovat na rozfajrovanem grilu.. Nejsem puritan, ale tohle je fuj bleskovina. Co je spatne na slove "rozpalenem"?

+1/0
3.8.2017 4:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.