Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak grilovat kukuřičný klas, sezonní výživovou bombu. A jak ho vybírat

Grilovat jen tak v alobalu, nebo v hávu vlastních listů? Vyberte si sami. Návod z rubriky „Vaříme podle Koko“, která vychází v magazínu Víkend, nabízí celou řadu možností. Navíc je kukuřice bezlepková, takže si ji bez problémů mohou dopřát i celiatici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J66i43ř55í 94H61a89v86á44č20e55k 1493230933

A muzu pouzit nakou bezne utrhlou na poli?

0/0
3.8.2017 20:57

M47a90r77t10i66n 96K71o25ž52í53n 1845106201320

Ano. Ale jednak nebude tak dobrá jak cukrová a druhak, když to bude koncem léta, bude třeba ji předvařit v papiňáku.

0/0
4.8.2017 4:26

O71n65d60ř37e94j 40Z35d37e16r83a18d88i89č52k79a 6794475213668

Prokrista, další kdo radí jak vařit..

+1/0
3.8.2017 11:32

V54l94a88d82i41m45í77r 52P87l24u88t70k94o 9519673245784

Predvaření je zbytečné, nej. postup: 1)před grilováním stáhnout listy dozadu, ale nestrhavat je (poslouží jako perfektní úchyt horké kukuřice z grillu) 2) potrit olejem nebo máslem (dávám i koření) 3) grillovat mimo žár cca 15 min (nejlépe se zavřeným poklopem grillu) a pak 5 min pod žárem, pravidelně potírat. Je to perfektní a není potreba alobal a predvaření, listy poslouží jako úchyt kukuřice ;-)

0/0
3.8.2017 9:44

J58a28n53a 82K68o19ž83í92š91k76o16v28á 5453723169739

potírám medem, vynikající

0/0
19.8.2017 9:38

J42a64n 36J81í81c29h91a 8270860468231

Nevim, v Italii jsem si daval kukurici, co typek na plazi nejdriv oloupal a pak "ugriloval" primo na drevenym uhli. Behem 5min jen otacel a hotovo. Pak potrel olejem, osolil a bylo...

0/0
3.8.2017 9:00

J27a23k22u47b 31R38o10u30s 3293660834852

Prý vyživová bomba ;-D;-D;-D;-D;-D Tak to jo... Těžko byste hledali nutričně prázdnější potravinu, než je kukuřice.

+2/0
3.8.2017 8:22

M84i14r89e48k 67Š70t34e52f51a82n 9959619859408

cukrová kukuřice po pár hodinách rapidně ztrácí cukry, takže pokud někomu jde o kvalitu, nechť si ji vypěstuje nebo poprosí farmáře v okolí, to bude pak jiná mňamka

0/0
3.8.2017 7:03

F42r95a39n36k 36N94o31v95a66k 5785785381839

Grilovat na rozfajrovanem grilu.. Nejsem puritan, ale tohle je fuj bleskovina. Co je spatne na slove "rozpalenem"?

+1/0
3.8.2017 4:15







Najdete na iDNES.cz