Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na grilování hub? Pokud u vás nerostou, zkuste žampiony

Bílé, hnědé nebo portobello? Které pečárky neboli žampiony zvolit pro letní venkovní rožnění? Jak postupovat, aby byl výsledek nadpozemsky chutný? O praktické rady se v rubrice „Vaříme podle Koko“ v magazínu Víkend podělila blogerka Veronika Kokešová.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K58a76r59e97l 69C78h59r53a71s27t57i47n60a 4653154270385

Pokud u vás nerostou houby, tak je negrilujte!

0/0
10.8.2017 10:55







Najdete na iDNES.cz