Diskuse k článku

Jak na nejlepší čatní. Zpracujte do něj papriky, broskve, mrkev i jablka

Představte si téměř jakékoli ovoce a zeleninu na světě a jejich všechny možné kombinace. Čatní může být téměř cokoli, jen musí vždy výborně chutnat, být trochu sladké, trochu kyselé a dosti kořeněné. Jak toho docílit, radí foodblogerka Veronika Koko Kokešová ve své rubrice v magazínu Víkend MF DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L65u40d29v47í73k 29G23a35j90d26o98š36í49k 2975933694422

"ČATNÍ" to má být jako co? 8-o

+1/0
6.10.2017 10:52

R85i12c14h86a42r25d 44M24r11a57z48e59k 8348260169401

...hlavne to musi byt in a trendy, aby meli milenialove co lajkovat na fejsku... a pritom neumi poradne udelat ani bramborak... jenze ten je proste tak zoufale out!

+8/0
5.10.2017 10:24

O70n47d43ř80e46j 47N63o34v79á20k 9227694539559

co to je food-bloger? to jsou preve ti, co davaji na net fotky jidel nebo to je nejaka skola, kde se uci varit? ne? takze rady rozdava nejaky prudky laik?

+4/0
5.10.2017 2:00

Najdete na iDNES.cz