Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak na nejlepší čatní. Zpracujte do něj papriky, broskve, mrkev i jablka

Představte si téměř jakékoli ovoce a zeleninu na světě a jejich všechny možné kombinace. Čatní může být téměř cokoli, jen musí vždy výborně chutnat, být trochu sladké, trochu kyselé a dosti kořeněné. Jak toho docílit, radí foodblogerka Veronika Koko Kokešová ve své rubrice v magazínu Víkend MF DNES.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L91u10d53v35í71k 27G47a52j71d41o14š67í31k 2225493274472

"ČATNÍ" to má být jako co? 8-o

+1/0
6.10.2017 10:52

R77i80c32h69a12r17d 24M73r73a76z64e40k 8338680329671

...hlavne to musi byt in a trendy, aby meli milenialove co lajkovat na fejsku... a pritom neumi poradne udelat ani bramborak... jenze ten je proste tak zoufale out!

+8/0
5.10.2017 10:24

O49n91d46ř71e41j 45N40o30v56á23k 9277914859329

co to je food-bloger? to jsou preve ti, co davaji na net fotky jidel nebo to je nejaka skola, kde se uci varit? ne? takze rady rozdava nejaky prudky laik?

+4/0
5.10.2017 2:00







Najdete na iDNES.cz