Diskuze
VIDEO: Pár tahů nožem a ryba je bez kostí. Pohlreich učí filetovat
Děkujeme za pochopení.
L22u17c51i15a89n 33P49a42p54a83z68i92a41n
Není nad rybu celou, filety jsou módní záležitostí, kdy je zbytečně velký odpad z dobré a chutné ryby. Třeba sehnat candáta vcelku je dnes velký probém, díky této blbé módě samé filetování. Lidé už pak ani nevědí, jak ta ryba vypadá či vypadala. Smutné.
J11a97n 46K51o81v37a64ř21í79k
Moc hezky,ale dam na menu smažák a ze 150 obedu které denně vařím bude 90pc smažáku a může být dražší než filet z ryby
T14o75m56á57š 92T32a34t61í11č36e71k
Pohlreich je dobrej. Z něj se ještě na starý kolena stane nějakej dietolog. Všechno uvařený na páře by snad bylo moc i pro Rajka Dolečka, proti lžíci nějakýho prima kořeněnýho sósu na bázi třeba MÁSLA by asi nic nenamítal. Ostatně i Japonci dodávali a dodávají chutě takovýmto dietním pokrmům pomocí dipů, většinou na základě zkvašených sójových bobů.
Apropos Japonci: Někdy koncem 70. let provedla FAO velký průzkum nedostatků v jídle po celém světě. Jak se dalo očekávat, v těch nejchudších zemích lidé konzumovali nedostatek buď uhlovodíků, nebo bílkovin, nebo obého. V Evropě a Americe jedli tenkrát málo vitamínů, tedy salátků. Ve Východní Evropě a ve Svazu detekovali tuším lehký nedostatek bílkovin. V Japonsku jako jediné zemi na světě zjistili ve stravě nedostatek tuku; jinak všeho baštili dost.
Toliko k tomu, čemu nám Zdenda začíná propadat.
J95i29ř72í 65W48a74g84n15e98r
Naprosto geniální video. Jenom tam tak nějak chybí, jak vlastně vzniknou ty filety...
P40e38t18r 86S25v17o89b86o49d88a
jo jo, to je to "kompletní" video...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Plně vybavená chata s vlastním pozemkem
Homole, okres České Budějovice
2 200 000 Kč