Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P43e33t54r 94K49a24l86v94o50d90a 9185847819834

Osobně si myslím, že televizních pořadů o vaření je nějak moc. Přijde mi, že v pořadech ukazují jako bychom žili pro to abychom jedli a původní účel jídla, totiž že jíme abychom žili, se nějak vytrácí.

+11/0
doporučit
9.10.2017 10:34

A53l44e24š 68J31a75n22á42č57e97k 3653974576783

Na Streamu se s Mírou dávno vaří :-D

+11/0
doporučit
9.10.2017 7:26

M43i34c44h65a27l 52T95r86i37s52k19a 2740567812747

Pokud brokolici povarite a rozmixujete, pak mate z brokolice kulovy, resp. zelene zbarvenou polivku. Brokolice obsahuje zdravi prospesny sulforafan, ten se tepelou upravou znehodnoti. Zkuste brokoli al dente - povarte max. 1 min., zkuste pridat pri vareni par seminek kminu, mirne osolte a pri servirovani pridejte orisek masla. Moji kluci se po tom muzou utlouct.

+9/0
doporučit
9.10.2017 0:47

M18a78r93t48i36n 84R83ů65ž29i69č79k94a 9104741558399

já si do svých chutí nenechám kecat žádné odborníky

jím co mi chutná a chodím tam, kde mi chutná ... ale domácí strava je domácí strava

+8/0
doporučit
9.10.2017 11:41

T51o66m18a60s 26A55u51g67u39s86t65y17n 6717586561280

Děti nejí polívky a nejí brokolici. Proto je potřeba jim udělat brokolicovou polévku ;-D

+9/−5
doporučit
9.10.2017 6:38

P39e67t49r 28N70ě58m30e93č59e68k 1252954462563

Má to v hlavě srovnané 

+4/0
doporučit
9.10.2017 7:45

V95l21a80s22t67i17m48i31l 58H62a37l36b19i48c28h 8753935706228

Když vidím tu zdravou kvalitu,jak nám v televizi kuchaři ukazují,tak je to talíř ve středu umazaný jakýmsi jídlem.Toho se jeden nenají.

+6/−3
doporučit
9.10.2017 16:19

K60a65t42e35ř37i67n91a 45V24a11š57á40k54o30v81á 5901542359585

Kde se pořád bere to klišé, že je těžké naučit děti jíst zeleninu? V rodinách, kde ji běžně jí rodiče, to absolutně není problém...a že takových znám.

+3/0
doporučit
11.10.2017 16:20

M89a48r79e18k 18K86a90l44i48n81a 3749824745548

Návštěvu Kalina restaurantu 100% DOPORUČUJI, ať už na oběd nebo večeři... Podle mě jsou žhavým kandidátem na michelinskou hvězdu.,.. Vše je naprosto dokonalé, skvěle dochucené a s nádhernou prezentací, a to včetně týdenního zlevněného poledního menu... Výborná je i obsluha... Jedna z TOP restauací u nás... Vynikající je i jeho druhá Atelier by Kalina

+3/0
doporučit
9.10.2017 7:47

Z82d85e89n62ě84k 52D54u75b71e34c29k11ý 3327814150378

S brokolicí moje dcera problém nemá od malička, stejně jako s květákem. Ovšem kořenová zelenina v polévce pro ní problém je i nyní v dospělosti. Na druhou stranu takovou dušenou mrkev považuje za mňamku.

+2/0
doporučit
9.10.2017 7:47

M56a72r50t44i79n 73K80ř57í33ž 9483462320527

Neexistuje forma brokolice, která by se dala pozřít.

+7/−18
doporučit
9.10.2017 9:31

Z63u48z27a81n84a 70Š43i90š37k68o82v13á 4247760549874

Tihle kuchaři - výživáři jsou srandovní. Nemá smysl jíst vařenou brokolici, ani pro dospělého, natož pro dítě. Výživnou hodnotu má jen v syrovém stavu. A jíst zeleninu syrovou je potřeba dítě naučit už po odstavení, dokud zažívá svůj největší hlad v životě. S kuchařským uměním to nemá nic společného. Protože přece hlad je nejlepší kuchař.

+6/−20
doporučit
9.10.2017 7:51

P17a64v18e38l 21O34b12d42r39ž73á19l15e42k 6396464168322

Až někdo vymyslí něco jako smažák, co bude vypadat, vonět, chutnat a mít konzistenci jako smažák - a přitom to bude zdravé a za podobnou cenu. Tak v ČR vydělá jmění.

+1/0
doporučit
9.10.2017 9:58

P32a18v85e12l 28Č46e21r71n45ý 1295132

.... tihle samozvaní kuchtíci mě baví

+1/−4
doporučit
10.10.2017 8:01







Najdete na iDNES.cz