Diskuze

Zažívat já v hospodách to, co Pohlreich, zblázním se, říká šéfkuchař Kalina

Díky populární televizní show MasterChef je tvář Miroslava Kaliny známá jako málokterého jiného šéfkuchaře. Podle něj je nejtěžší naučit děti jíst zeleninu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Kde se pořád bere to klišé, že je těžké naučit děti jíst zeleninu? V rodinách, kde ji běžně jí rodiče, to absolutně není problém...a že takových znám.

3 0
možnosti

.... tihle samozvaní kuchtíci mě baví

1 4
možnosti
VH

Když vidím tu zdravou kvalitu,jak nám v televizi kuchaři ukazují,tak je to talíř ve středu umazaný jakýmsi jídlem.Toho se jeden nenají.

6 3
možnosti
LH

... vy se snad opery najíte...?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
PK

Osobně si myslím, že televizních pořadů o vaření je nějak moc. Přijde mi, že v pořadech ukazují jako bychom žili pro to abychom jedli a původní účel jídla, totiž že jíme abychom žili, se nějak vytrácí.

11 0
možnosti

J95a12n 21Š77p35a74t14n39ý

9. 10. 2017 12:05

druha veta ok, je to vas názor. marne si však lamu hlavu se smyslem vasi první vety .... napada me snad jen: ziju, abych mohl koukat na tv

5 0
možnosti
PO

Až někdo vymyslí něco jako smažák, co bude vypadat, vonět, chutnat a mít konzistenci jako smažák - a přitom to bude zdravé a za podobnou cenu. Tak v ČR vydělá jmění.

1 0
možnosti
JF

když se smažákem necpete obden, není na tom nic nezdravého.

Můžete ho třeba jednou zkusit na přepuštěném másle:-)

6 0
možnosti
MK

Neexistuje forma brokolice, která by se dala pozřít.

7 18
možnosti
BG

Ano. Homer Simpson po ní dokonce dvakrát zemřel. To nemůžu riskovat.

10 0
možnosti
MT

Děti mají rády energetické přílohy (to mohu potvrdit), tak jim místo toho dáme krémovou polévku s brokolicí ;-D

Ale jinak dobrý, osvěta nutná je, jinak by tu zůstali samí propagátoři buď tzv. "levných" jídel a la Hruška nebo stravy typu "je to příšerně nezdravý, ale dobrý". Ač jsem tolerantní a respektuju chutě každého, veřejnou propagaci podobných úletů už toleruju míň.

Což mi připomíná, že moje žena (moravská Češka s VŠ vzděláním) dělá výborný boršč. Je velmi dobrý a jsou v něm samé kvalitní suroviny (a kromě hovězího masa nikterak drahé) - náš nejmladší syn školkáček to prohlásil za "nejoblíbenější polívku". Velký hrnec uvařený v sobotu vydrží do pondělí a v pondělí je nejlepší :-)

0 0
možnosti
MK

Když se brokolicový krém dobře ochutí a s těmi křupavými krutony, to by většina dětí snědlo...

2 0
možnosti