Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak vykostit kuřecí stehna. Pro křehčí řízky

Zdeňkova akademie jde po jednotlivých kuchařských technikách. Ve druhém díle se Pohlreich sice věnuje grilování, ale zmíní i detail, který zajímá hodně hospodyněk: jak si jednoduše poradit s vykostěním kuřecího stehna.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T39o94m35á54š 46D88v11o77ř76á86k 7875486587141

Příště by mohl ukázat, jak se zbavuje kotleta kosti. Prosím!!! ;-)

+2/0
10.10.2017 18:52

P36a51u41l 34J13a13r62o24s 2253278940

To jako budou ty kureci rizky krehci,kdyz je vykosti Pohlreich,nebo nebudou krehke,kdyz je vykosti nekdo jiny..Nerozumim.:-/

0/−1
10.10.2017 16:57

D16o81m62i37n86i66k 26H12e53r69z95á54n 1849275283

To jsem zvědav, co budou křehčí řízky dělat s vykostěnými kuřecími stehny, když píšete, že kuřecí stehna se vykosťují PRO řízky. Vážně bych se už vakašlal na univerzální používání předložky PRO (dle anglického for, které je skutečně velmi univerzální), a oprášil bych si české předložky, popřípadě celou gramatiku. Už jsem viděl módu pro jaro (místo na jaro, popř. jarní móda), a spoustu dalších zhovadilostí. Jak by to tedy bylo správně česky? Možností je tisíc! Chcete-li - pak / Jak vykostit kuřecí stehna, abyste připravili křehčí... / atd., atd., atd.

+5/0
10.10.2017 15:20

P91a29u57l 75J94a56r44o32s 2953398450

To je pravda,ale mne osobne vic vadi,to pocestovani anglickych slov..Lidr,byznys a pod. Pak jeste to davani ..ova za anglicka zenska jmena...Nekdy je to takova zkomolenina,ze nevim o koho se jedna...Goldie Hawn /ova/8-o

+1/0
10.10.2017 16:46

P47e92t94e21r 98K10n48a64p36e73c 7896205698845

asi som cudny ale som alergicky na kucharov ktori si pri krajani masa nedaju dole prstene a sperky z paprci..a par minut bude miesat salat tak som zvedavy ako si to pod prstenom umyje

+6/0
10.10.2017 13:43

M94a87r17t81i65n 23B15e20r83a15n 6479295706601

Ano, pamatuju na rozhovor s nějakým biologem, který zkoumal místa na lidském těle s nejvyšším počtem bakterií. "Nejzamořenější" byly ruce a úplně nejvíc místo kolem prstenu...

+1/0
10.10.2017 15:08

P12e20t51e27r 88K92n71a15p13e52c 7316405278215

inak je to dost casty jav. a som prekvapeny ze p. Polreich , ktory kontroluje inych si neda pozor na taketo zaklady

+1/0
10.10.2017 15:19

P36a18u31l 43J61a87r87o74s 2773188890

Nemam ho rad,nekolikrat jsem slysel jeho blbe kecy..Konecne ale aspon prestal pouzivat to slovo: VOLE!

0/0
10.10.2017 16:37

M28i61c42h54a74l 50M48i96l38l23e18r 9836962479642

nejjednodussi priprava rizku z kurecich stehen? Jit je koupit do dobreho obchodu specializujiciho se na drubezi produkty.;-D

Nevim jak kde, ale v obchode kde casto nakupujeme, jsou v nabidce s obycejnou strouhankou, se strouhankou smichanou s parmezanem, cesnekem a petrzelkou nebo se strouhankou okorenenou chili paprickou.

0/−1
10.10.2017 9:06

P81a51u65l 76J63a54r86o95s 2883498520

Tak tady se to dela,kvuli setreni..Ja si klidne udelam rizek s kurecich prs,nez se parat s vykostovanim stehen.

0/0
10.10.2017 16:50

H59e41l94e82n93a 29B32r65o56d47e95c63k64á 1555921272184

Nerozumím dvěma věcem:

1. Proč z toho sundává kůži?

2. Proč si na vykošťování nevezme vykošťovací nůž? Pokud ho doma někdo nemá, budiž. Ale když to někoho chci naučit a ještě se s tím předvádím takhle veřejně, asi bych si na to vzala nástroj k tomu určený. Je to jako krájet brambory nožem na sýr. Taky to jde, ale proboha proč by to někdo dělal? 8-o

+3/0
10.10.2017 8:33

M36i39c69h66a61l 20M31i20l20l33e31r 9936392219882

1) protoze kuze na rizky nepatri.

+4/−2
10.10.2017 11:40

H94e43l54e64n13a 18B89r52o37d58e51c10k27á 1955721582544

To asi záleží na zvyku. Já dělám stehenní kuřecí řízky vždy s kůží. A nejsem jediná, z hlavy vím o dalších třech domácnostech (když nepočítám rodinné příslušníky), kde to dělají taky tak... Nenapadlo by mě kůži sundávat. Když dělám smažená křídla, taky z toho kůži nestahuji - podle mě je to stejné.

+2/0
10.10.2017 14:39

P27a56u35l 31J87a42r38o30s 2843598710

Asi nekde cetl,ze kuze neni zdrava.:-/

+1/0
10.10.2017 16:51

M35a91r53t66i52n 62H18o98k51r 1838366657981

To naše kuřecí už je samo o sobě křehké díky chemii co do něj cpou ve slepičárnách, aby přežili a rostly ;-D

+2/−1
10.10.2017 6:43

M79a28r65t43i23n 57D61u65f15e73k 3672187338554

Jakou chemii do něj cpou?

+1/0
10.10.2017 7:45

P66a22u69l 15J40a82r97o98s 2693168870

Asi do zradla.Myslim.

0/0
10.10.2017 16:52

J91i28ř53í 88Š31v88a28g76r 3178640535296

Jste se zasekl v osmdesátých letech?

+1/0
10.10.2017 10:44

E79l68i28š53k96a 67K83u30č21e85r49o48v92á 7209102383663

Řízky ze stehen jsou žvýkavý humáč.

0/−15
10.10.2017 6:40

M38a72r39e73k 25K68a68l39i75n86a 3969604525788

8-o8-o8-o Naopak, jsou jediné dobré z kuřete... Musíte z toho řízku napřed vyřezat šlachy... Pak je řízek šťavnatý skoro jako krkoviččí... Kuřecí prsa jsou z principu suchá a daleko méně chutná, neboť tuk v mase je nositelem chuti...

+13/0
10.10.2017 6:53

M86a53r50t60i43n 25C23e77r57n30y 2488522348433

Řízky z prsou jsou zase suchý jako koberec.

+9/0
10.10.2017 7:09

M87a92r32t88i13n 76B89e38r59a20n 6399515666101

A proto je miluju :-)

0/0
10.10.2017 8:49

P17a40u50l 84J98a95r96o41s 2763838240

Musite je umet smazit.

0/0
10.10.2017 16:54







Najdete na iDNES.cz