Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich ukáže, jak vykostit kuřecí stehna. Pro křehčí řízky

Zdeňkova akademie jde po jednotlivých kuchařských technikách. Ve druhém díle se Pohlreich sice věnuje grilování, ale zmíní i detail, který zajímá hodně hospodyněk: jak si jednoduše poradit s vykostěním kuřecího stehna.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T45o69m19á38š 17D60v97o55ř94á31k 7605146307121

Příště by mohl ukázat, jak se zbavuje kotleta kosti. Prosím!!! ;-)

+2/0
10.10.2017 18:52

P24a49u33l 42J50a81r86o38s 2683218160

To jako budou ty kureci rizky krehci,kdyz je vykosti Pohlreich,nebo nebudou krehke,kdyz je vykosti nekdo jiny..Nerozumim.:-/

0/−1
10.10.2017 16:57

D27o76m65i11n16i49k 19H52e95r72z34á16n 1509945643

To jsem zvědav, co budou křehčí řízky dělat s vykostěnými kuřecími stehny, když píšete, že kuřecí stehna se vykosťují PRO řízky. Vážně bych se už vakašlal na univerzální používání předložky PRO (dle anglického for, které je skutečně velmi univerzální), a oprášil bych si české předložky, popřípadě celou gramatiku. Už jsem viděl módu pro jaro (místo na jaro, popř. jarní móda), a spoustu dalších zhovadilostí. Jak by to tedy bylo správně česky? Možností je tisíc! Chcete-li - pak / Jak vykostit kuřecí stehna, abyste připravili křehčí... / atd., atd., atd.

+5/0
10.10.2017 15:20

P36a58u58l 63J69a81r62o62s 2203468100

To je pravda,ale mne osobne vic vadi,to pocestovani anglickych slov..Lidr,byznys a pod. Pak jeste to davani ..ova za anglicka zenska jmena...Nekdy je to takova zkomolenina,ze nevim o koho se jedna...Goldie Hawn /ova/8-o

+1/0
10.10.2017 16:46

P82e59t31e84r 57K41n49a26p10e43c 7316885938245

asi som cudny ale som alergicky na kucharov ktori si pri krajani masa nedaju dole prstene a sperky z paprci..a par minut bude miesat salat tak som zvedavy ako si to pod prstenom umyje

+6/0
10.10.2017 13:43

M21a94r76t16i51n 25B26e90r54a27n 6609785206571

Ano, pamatuju na rozhovor s nějakým biologem, který zkoumal místa na lidském těle s nejvyšším počtem bakterií. "Nejzamořenější" byly ruce a úplně nejvíc místo kolem prstenu...

+1/0
10.10.2017 15:08

P45e45t23e13r 89K68n48a35p92e73c 7866755748105

inak je to dost casty jav. a som prekvapeny ze p. Polreich , ktory kontroluje inych si neda pozor na taketo zaklady

+1/0
10.10.2017 15:19

P77a63u92l 36J68a68r55o70s 2673848140

Nemam ho rad,nekolikrat jsem slysel jeho blbe kecy..Konecne ale aspon prestal pouzivat to slovo: VOLE!

0/0
10.10.2017 16:37

M94i84c65h67a76l 66M96i61l39l68e63r 9966172859132

nejjednodussi priprava rizku z kurecich stehen? Jit je koupit do dobreho obchodu specializujiciho se na drubezi produkty.;-D

Nevim jak kde, ale v obchode kde casto nakupujeme, jsou v nabidce s obycejnou strouhankou, se strouhankou smichanou s parmezanem, cesnekem a petrzelkou nebo se strouhankou okorenenou chili paprickou.

0/−1
10.10.2017 9:06

P55a71u68l 82J41a63r48o51s 2893758630

Tak tady se to dela,kvuli setreni..Ja si klidne udelam rizek s kurecich prs,nez se parat s vykostovanim stehen.

0/0
10.10.2017 16:50

H66e52l51e87n89a 74B55r27o85d72e63c68k35á 1965291782224

Nerozumím dvěma věcem:

1. Proč z toho sundává kůži?

2. Proč si na vykošťování nevezme vykošťovací nůž? Pokud ho doma někdo nemá, budiž. Ale když to někoho chci naučit a ještě se s tím předvádím takhle veřejně, asi bych si na to vzala nástroj k tomu určený. Je to jako krájet brambory nožem na sýr. Taky to jde, ale proboha proč by to někdo dělal? 8-o

+3/0
10.10.2017 8:33

M70i18c98h94a28l 81M65i98l97l97e12r 9716412459232

1) protoze kuze na rizky nepatri.

+4/−2
10.10.2017 11:40

H76e10l13e39n19a 87B80r73o32d60e68c26k81á 1175981572444

To asi záleží na zvyku. Já dělám stehenní kuřecí řízky vždy s kůží. A nejsem jediná, z hlavy vím o dalších třech domácnostech (když nepočítám rodinné příslušníky), kde to dělají taky tak... Nenapadlo by mě kůži sundávat. Když dělám smažená křídla, taky z toho kůži nestahuji - podle mě je to stejné.

+2/0
10.10.2017 14:39

P43a68u38l 29J66a64r70o33s 2683328890

Asi nekde cetl,ze kuze neni zdrava.:-/

+1/0
10.10.2017 16:51
Foto

M75a57r25t24i41n 27H54o57k95r 1268486137821

To naše kuřecí už je samo o sobě křehké díky chemii co do něj cpou ve slepičárnách, aby přežili a rostly ;-D

+2/−1
10.10.2017 6:43

M37a35r71t66i23n 48D27u90f97e54k 3362977758844

Jakou chemii do něj cpou?

+1/0
10.10.2017 7:45

P57a42u48l 68J84a28r58o82s 2563138530

Asi do zradla.Myslim.

0/0
10.10.2017 16:52

J12i50ř88í 53Š98v48a26g29r 3358450395386

Jste se zasekl v osmdesátých letech?

+1/0
10.10.2017 10:44

E97l65i54š82k72a 83K58u69č86e43r51o69v10á 7629772793273

Řízky ze stehen jsou žvýkavý humáč.

0/−15
10.10.2017 6:40

M63a78r52e25k 63K69a45l76i11n53a 3549874805568

8-o8-o8-o Naopak, jsou jediné dobré z kuřete... Musíte z toho řízku napřed vyřezat šlachy... Pak je řízek šťavnatý skoro jako krkoviččí... Kuřecí prsa jsou z principu suchá a daleko méně chutná, neboť tuk v mase je nositelem chuti...

+13/0
10.10.2017 6:53

M59a21r13t19i70n 29C73e74r19n71y 2548822248173

Řízky z prsou jsou zase suchý jako koberec.

+9/0
10.10.2017 7:09

M47a83r97t84i48n 49B17e81r60a85n 6829125836471

A proto je miluju :-)

0/0
10.10.2017 8:49

P94a82u14l 25J98a61r93o20s 2883598680

Musite je umet smazit.

0/0
10.10.2017 16:54

Najdete na iDNES.cz