Diskuse k článku

Hovězí naložte do soli a nemusíte vařit, doporučuje Pohlreich carpaccio

Většinou máme zažito, že maso má být hlavně pořádně tepelně upravené. Přitom jsou i jiné možnosti, jak ho upravit tak, abychom si na něm co nejvíc pochutnali. Třeba marinování, což zdaleka neplatí jen pro ryby. Naložit můžete i hovězí maso do koření a do soli.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P62a21v28l92a 41K56v56a89p77i79l43o48v10á 7339298544877

Přijde mi to zajímavý a zkusím. Ale ten druhej recept na ceviche. Mňam. To je neuvěřitelná dobrota. Uložím a posháním ty papričky. V Peru jsem to často jedla, u nás taky, ale furt to nebylo ono.

0/0
24.10.2017 22:08

M73i72l16a15n 48T59r65i70b88u97č49e28k 5354117774550

No, pokud uvidím za výlohou masny pěkný kus svíčkové, tak ho tam raději nechám být a koupím si raději z chlaďáku.

+10/0
23.10.2017 11:53

M15a35r95t45i33n 64C11e97r34n87y 2348482408373

https://doprirody.prakticky.sk/2016/12/31/vyrobte-domacu-slaninku-bez-udenia-pancetta/

Ja mam nejradeji tento zpusob. Jiz vice nez rok pripravuji tuhle pochoutku a nemuzu se ji nabazit. Doporucuji vyzkouset. Nic na tom neni.

+1/0
23.10.2017 0:24

J53a15k86u76b 62F98e50i23f24a61r 7629319516589

Tak to hlavně s E250 nepřežeňte ;-)

0/0
23.10.2017 9:59

M17a71r51t77i64n 91C93e97r32n18y 2648182718173

Nebojte se

0/0
23.10.2017 12:23

V80r60a35t26i40s60l53a43v 40K58a47l77i15c91h 5200438819

Spajz je pro me problem.

0/0
23.10.2017 12:01

M11a22r51t90i61n 46C56e83r47n43y 2558812788223

Nevadi. Staci mistnost se stalejsi teplotou. Chodba domu, sklep. Ja susim ve sklepni koji v panelaku.

0/0
23.10.2017 12:23

Najdete na iDNES.cz