Diskuse k článku

Legendární obrácený jablečný koláč dáte podle Koko i z listového těsta

Nejlepší věci na světě často vznikly náhodou a přesně tak tomu bylo i u obráceného koláče, vysvětlila foodblogerka Veronika Koko Kokešová ve své rubrice v magazínu Víkend MF DNES. Věděli jste například, že ho nejen ve Francii proslavil impresionista Claude Monet?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J92a73n23a 18F54o11r33m33a 1317481351197

puvodni nazev neni ovsem ́module àmanger ́ avsak 'moule à manqué' ;-)

0/0
6.11.2017 15:31

P83a24t21r42i89k 69R42a53d46e28c53k61ý 5463167645

A kam přijde to těsto;-D?

+1/0
26.10.2017 19:05
Foto

R95i81c78h17a31r90d 40P56o26l52á91š55e45k 9464893980539

což takhle si to přečíst celý?

0/0
27.10.2017 3:20

M40i76c52h92a60e17l 51D74o95u31c92h82a 2138242501150

Že by do tý pánve? A nejlépe na jablka? ;-)

0/0
27.10.2017 10:33

Š76á23r72k79a 36Č42e95c68h69o89v21á 8688186185735

Patrik asi chyběl, když se ve škole učili číst;-D

0/0
27.10.2017 13:48

R13a55d41e94k 59L52e12h64k25ý 1958900278488

Hlavně použijte tu pánev, já si to chtěl zjednodušit a do teď čistím troubu 

+1/0
26.10.2017 18:50

Najdete na iDNES.cz