Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upečte si anglický rostbíf. Podle Pohlreicha není nic jednoduššího

Pěkný odleželý kus roštěné je dobrý základ pro to, abyste zvládli připravit tradiční anglický rostbíf. Přípravy se nemusíte bát, není to nic složitého. Stačí pochopit, že maso je potřeba nejprve zprudka opéct, aby se zatáhlo, a pak naopak už jen pomalu dopéct při nižší teplotě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L35i74b35o76r 88F38i95l95á83k 6841626440869

Přehled zisků mandátů

Kraj: Královéhradecký kraj

Kandidátní listina Počet

mandátů v % číslo název 30 ANO 2011 13 28,89 12 Česká strana sociálně demokratická 6 13,33 2 Občanská demokratická strana 5 11,11 36 Koalice pro Královéhradecký kraj - KDU-ČSL - Hradecký demokratický klub - Volba pro město 5 11,11 37 Komunistická strana Čech a Moravy 4 8,89 50 STAROSTOVÉ A VÝCHODOČEŠI 4 8,89 32 TOP 09 4 8,89 7 Koalice Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů a SNK 2 4,44 56 Piráti a Strana zelených + Změna pro Královéhradecký kraj 2 4,44

0/0
24.11.2017 19:53

L27i14b38o36r 67S80k68ý83p89a53l42a 7568363222620

Maso se od blány čistit nemusí? Aha... No pro někoho možná ne, pro mě to tím pádem není k jídlu.

0/−7
6.11.2017 23:58

M67a44r32k53é89t87a 12Ž69e88m96l47i32č46k95o72v58á 1284120213233

Při krájení na plátky to jde docela dobře oddělit. Rozhodně lépe, než se s tím pižlat v syrovém stavu.

0/0
10.11.2017 17:38

V80l47a58s82t60a 16S46v81o42b77o49d76a 4749379614

Je zajímavé že Pohlreich neví jak vypadá správný rostbíf . Měl by být krásně růžový až do červena a nakrájený co nejtenčí plátky a ne jak uvařené maso které si ještě sám pochválil.

+4/0
6.11.2017 15:57
Foto

M60a40r71t55i83n 57B24r41a88u45n 2444717201419

říkal kdo?

0/0
6.11.2017 23:24

M35i39c44h22a40l 25T19r60i71s47k53a 2160697902497

nadatlujte "rost beef" do (treba) googl, kouknete na obrazky. Uvidite zasadni rozdil.

0/0
12.11.2017 17:13

J29o71s93e83f 45M41i86š71k27o63v97s48k57ý 9238481881948

Jako obvykle to není recept k použití, ale spíše námět.

- dobře odleželé maso; ale také necháme odležet do druhého dne a nebo můžeme

péci ihned

- pečeme 40 minut, ale není uvedena teplota

- má se maso polévat během pečení ??

Ale zkusím to s využitím receptů z kuchařek.

+4/−4
6.11.2017 10:49

E15v56a 13S43e36m45e59r28á11k88o92v28á 2489242663

pardon, mímus byl omylem.

já maso svazuji potravinovým provázkem, peču na nízkou teplotu cca 90 stupňů až dosáhne teploty 57 stupnů uprostřed. trvá to několik hodin. předtím tak jak je popsáno naprudko opeču na pánvi ze všech stran. den předtím v lednici nechám odležet osolené a opepřené.

+2/0
6.11.2017 12:12

M74a22r27t50i59n 35P78r53o62k21o80p 7242912668948

Souhlas, svázat maso také doporučuji. Péct s teplotní sondou na 57-59 stupňů, takže klidně troubu na 140 stupňů. Nepodlévám. A hořčice dijonská :-)

+1/0
6.11.2017 13:24

P21a81v51e48l 59K66o57l22í82n 3227756811554

Peču 1,5kg až 2kg zadní, 4-5 hodin na 150 po okoření a opečení dle článku, dávám ještě tymián. Peču na troše cibule a česneku. Nepodlévám, neotvírám. Pouze cca 1/2 hodiny před upečením přihodím mrkev.

+1/0
6.11.2017 12:51
Foto

M48a68r32t13i95n 33B36r40a72u87n 2624267601929

To ale podle mně není vinou pana Pohlreicha ale idnes.cz, která ustřihla jen minutu z celého pořadu.

+2/0
6.11.2017 23:24







Najdete na iDNES.cz