Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upečte si anglický rostbíf. Podle Pohlreicha není nic jednoduššího

Pěkný odleželý kus roštěné je dobrý základ pro to, abyste zvládli připravit tradiční anglický rostbíf. Přípravy se nemusíte bát, není to nic složitého. Stačí pochopit, že maso je potřeba nejprve zprudka opéct, aby se zatáhlo, a pak naopak už jen pomalu dopéct při nižší teplotě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L54i74b79o20r 31F40i33l90á66k 6901226660799

Přehled zisků mandátů

Kraj: Královéhradecký kraj

Kandidátní listina Počet

mandátů v % číslo název 30 ANO 2011 13 28,89 12 Česká strana sociálně demokratická 6 13,33 2 Občanská demokratická strana 5 11,11 36 Koalice pro Královéhradecký kraj - KDU-ČSL - Hradecký demokratický klub - Volba pro město 5 11,11 37 Komunistická strana Čech a Moravy 4 8,89 50 STAROSTOVÉ A VÝCHODOČEŠI 4 8,89 32 TOP 09 4 8,89 7 Koalice Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů a SNK 2 4,44 56 Piráti a Strana zelených + Změna pro Královéhradecký kraj 2 4,44

0/0
24.11.2017 19:53

L15i85b36o26r 35S12k10ý67p38a66l97a 7648783702220

Maso se od blány čistit nemusí? Aha... No pro někoho možná ne, pro mě to tím pádem není k jídlu.

0/−7
6.11.2017 23:58

M29a82r25k44é90t67a 93Ž59e50m20l74i52č61k57o13v90á 1524960303443

Při krájení na plátky to jde docela dobře oddělit. Rozhodně lépe, než se s tím pižlat v syrovém stavu.

0/0
10.11.2017 17:38

V26l42a15s47t18a 22S87v76o25b40o59d27a 4749719834

Je zajímavé že Pohlreich neví jak vypadá správný rostbíf . Měl by být krásně růžový až do červena a nakrájený co nejtenčí plátky a ne jak uvařené maso které si ještě sám pochválil.

+4/0
6.11.2017 15:57
Foto

M75a76r74t21i20n 36B85r16a59u58n 2474207351749

říkal kdo?

0/0
6.11.2017 23:24

M54i67c57h35a94l 25T24r44i16s32k13a 2890787282897

nadatlujte "rost beef" do (treba) googl, kouknete na obrazky. Uvidite zasadni rozdil.

0/0
12.11.2017 17:13

J91o98s80e77f 80M36i25š40k85o93v58s20k81ý 9558981971858

Jako obvykle to není recept k použití, ale spíše námět.

- dobře odleželé maso; ale také necháme odležet do druhého dne a nebo můžeme

péci ihned

- pečeme 40 minut, ale není uvedena teplota

- má se maso polévat během pečení ??

Ale zkusím to s využitím receptů z kuchařek.

+4/−4
6.11.2017 10:49

E22v31a 56S81e34m31e59r56á48k69o53v71á 2309412173

pardon, mímus byl omylem.

já maso svazuji potravinovým provázkem, peču na nízkou teplotu cca 90 stupňů až dosáhne teploty 57 stupnů uprostřed. trvá to několik hodin. předtím tak jak je popsáno naprudko opeču na pánvi ze všech stran. den předtím v lednici nechám odležet osolené a opepřené.

+2/0
6.11.2017 12:12

M94a23r60t77i69n 38P98r59o24k80o63p 7752842428688

Souhlas, svázat maso také doporučuji. Péct s teplotní sondou na 57-59 stupňů, takže klidně troubu na 140 stupňů. Nepodlévám. A hořčice dijonská :-)

+1/0
6.11.2017 13:24

P44a17v46e89l 68K31o45l64í70n 3487336381214

Peču 1,5kg až 2kg zadní, 4-5 hodin na 150 po okoření a opečení dle článku, dávám ještě tymián. Peču na troše cibule a česneku. Nepodlévám, neotvírám. Pouze cca 1/2 hodiny před upečením přihodím mrkev.

+1/0
6.11.2017 12:51
Foto

M81a53r19t54i85n 62B96r31a76u39n 2694857621179

To ale podle mně není vinou pana Pohlreicha ale idnes.cz, která ustřihla jen minutu z celého pořadu.

+2/0
6.11.2017 23:24



Najdete na iDNES.cz