Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

V57l68a28s32t79a 60S87v42o63b44o65d93a 4639879434

Je zajímavé že Pohlreich neví jak vypadá správný rostbíf . Měl by být krásně růžový až do červena a nakrájený co nejtenčí plátky a ne jak uvařené maso které si ještě sám pochválil.

+4/0
doporučit
6.11.2017 15:57

J46o47s64e55f 85M88i56š36k59o10v58s32k78ý 9538291941198

Jako obvykle to není recept k použití, ale spíše námět.

- dobře odleželé maso; ale také necháme odležet do druhého dne a nebo můžeme

péci ihned

- pečeme 40 minut, ale není uvedena teplota

- má se maso polévat během pečení ??

Ale zkusím to s využitím receptů z kuchařek.

+4/−4
doporučit
6.11.2017 10:49

L27i23b89o91r 48S20k37ý87p38a71l39a 7868863612750

Maso se od blány čistit nemusí? Aha... No pro někoho možná ne, pro mě to tím pádem není k jídlu.

0/−7
doporučit
6.11.2017 23:58







Najdete na iDNES.cz