Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J53a43n 86J81o90r80d37a61n 5841757399

Cituji: "Kdy přidávat jaký tip surovin"...nechtelo by to, aby autori clanku meli vychozenou alespon zakladku? Vzdyt ty hrubky biji do oci!

+17/0
doporučit
4.12.2017 0:10

I84v79a65n 39M12a80r98e93k 6684198212

Trochu podivné, v jednom článku nám tvrdí jak jsou výpary oleje z pánve wok škodlivé , a zde zase její propagace, jak se bez ní správný kuchař neobejde. . . . . Som z toho voľaaký zmätený. ;-(

+9/0
doporučit
4.12.2017 8:08
Foto

J56i95r33i 50B28i13l75i64n68a 5518500777

V Thajsku budu uz za mesic. Uz se tesim jak si pred Satani Rot Fai Hua-Lampong dam Khao Phat Moo + Beer Chang Yai.

+5/−15
doporučit
4.12.2017 1:40
Foto

J85a74n 81H24a96v38e53l35k82a 3941326821705

Tohle bohužel na elektrice udělat nejde, ta nikdy nedá takový rychlý tepelný výkon.

+1/0
doporučit
4.12.2017 14:16







Najdete na iDNES.cz