Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Naučte se s Pohlreichem gratinovat čili zapékat jako pravý Ital

„Na zapečeném jídle nemusí být tuna třicítky eidamu,“ říká Zdeněk Pohlreich, když si s Emanuelem Ridim dává gratinovaný mořský jazyk, mušle svatého Jakuba a čekanku. Zapékaná jídla většinou milujeme. Už proto, že se dá zapékat téměř všechno. Třeba i rebarborový koláč s krustou z bílkového sněhu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V24á25c57l15a80v 90P42í38c47h91a 2823836212940

Naučte se s Pohlreichem gratinovat čili

Chvilku jsem nad tím přemýšlel a až potom dočetl celý nadpis.

+5/0
11.12.2017 12:09

M81a14r10i91á93n 89B52e79d15n14á40r57i78k 9361581810188

Jo nadpis je katastrofální, ale článek je už relativně OK

+1/0
11.12.2017 12:21







Najdete na iDNES.cz