Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Naučte se s Pohlreichem gratinovat čili zapékat jako pravý Ital

„Na zapečeném jídle nemusí být tuna třicítky eidamu,“ říká Zdeněk Pohlreich, když si s Emanuelem Ridim dává gratinovaný mořský jazyk, mušle svatého Jakuba a čekanku. Zapékaná jídla většinou milujeme. Už proto, že se dá zapékat téměř všechno. Třeba i rebarborový koláč s krustou z bílkového sněhu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V36á52c83l52a92v 79P48í90c19h97a 2253916542300

Naučte se s Pohlreichem gratinovat čili

Chvilku jsem nad tím přemýšlel a až potom dočetl celý nadpis.

+5/0
11.12.2017 12:09

M80a79r29i74á94n 33B84e66d76n68á48r72i93k 9121491570438

Jo nadpis je katastrofální, ale článek je už relativně OK

+1/0
11.12.2017 12:21







Najdete na iDNES.cz