Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M25a89r18t87i28n 32K13o83ž62í87n 1495356151980

Jerky jsem dělal mnohokrát. Na naložení používám podobnou marinádu jako je uvedena zde, ale je v ní místo cukru coca-cola. S masem jsem nikdy nedělal vědu, prostě koupil maso (hovězí nebo vepřová kýta), nařezal přes vlákno, naložil, pak napíchal na špejle a zavěsil v troubě. Šest hodin bohatě stačí, s tím, že prvních 40 minut je teplota 80 stupňů, pak na nejnižší teplotu při pootevřených dvířkách. Nikdy se mně to nezkazilo (vždycky to bylo do dvou týdnů snězeno)

+5/0
doporučit
5.1.2018 21:39

M44i76c48h81a68l 79N57o15v79a19k 7479266157181

No ze bych si tam cpal ledek coz je jedno z tech horsich Ecek .... to radsi americky zpusob ....

+5/−1
doporučit
5.1.2018 11:04

D32u57š44a35n 89R47a52j62n22i59n82e49c 4494532733111

Keď som prišiel k tomu liadku/ liadok amonný ?/ ktorým sa mäso asi bohate posype už smo skončil s chuťou na sušené mäso! Hlavne , že je to zdravé a neškodné .

+4/0
doporučit
5.1.2018 8:18

S67t93a70n94i20s51l78a43v 50P71i11š20t19ě98k 1506128269945

Pouzivam zadni hovezi. Tuk podle meho tolik nevadi. Stejne to sezeru tak rychle, ze se to zkazit nestihne. Dulezite je to neprehnat s teplotou. Jinak maso upecete.

Skoda ze uz jsem davno ze skoly. Laboratorni susicka byvala na to idealni.

Trouba nema tak presnou regulaci, ale kdyz to clovek vychyta tak se to taky da.

+4/0
doporučit
5.1.2018 1:14

T60o14m52á23š 45P67í56c80l 3646873981297

Že bych to zkusil s králičím masem? To si dovedu pořídit opravdu hodně čerstvé. Rovnou z králíkárny...

+2/0
doporučit
5.1.2018 8:23

P14a40v77e50l 52S54o20b97o80t78k11a 5840274

jj, pro správnou chuť je důležité zachovat v mase všechny bakterie, viry a parazity.

+1/−4
doporučit
5.1.2018 16:24

P45a41v53e22l 19N80o32v54á91k 4697585539586

Hmm, Kokesova, dál nečtu...

0/−3
doporučit
5.1.2018 21:02







Najdete na iDNES.cz