Diskuse k článku

Na klasické perníčky je už pozdě. Vyzkoušejte rumovou verzi

Je to recept někde na pomezí mezi klasickými perníčky a ruměnkami. Perníčky jsou vážně měkké hned po upečení, ale zároveň ještě udrží tvar a dají se vykrajovat. Poleva se připravuje z perníkového rumu, který je nabitý kořením a vanilkou a vůni perníkového těsta krásně zesiluje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M81i75l69o16š 60K58o55v41a13č 7885988916380

Normálne když je dám do pokoje tak zmeknou ale ve špajzu jsou tvrdé.

0/0
18.12.2017 21:02

M34a89r52t23i96n 21N78o39v13o32t44n78ý 8305514592764

Proč by mělo být pozdě? K perníčkům se do krabice vloží na čtvrtky nakrájená jablíčka a za pár dní jsou měkké.

+1/0
14.12.2017 12:35

Najdete na iDNES.cz