Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na klasické perníčky je už pozdě. Vyzkoušejte rumovou verzi

Je to recept někde na pomezí mezi klasickými perníčky a ruměnkami. Perníčky jsou vážně měkké hned po upečení, ale zároveň ještě udrží tvar a dají se vykrajovat. Poleva se připravuje z perníkového rumu, který je nabitý kořením a vanilkou a vůni perníkového těsta krásně zesiluje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M53i72l83o39š 26K36o36v89a16č 7205368676390

Normálne když je dám do pokoje tak zmeknou ale ve špajzu jsou tvrdé.

0/0
18.12.2017 21:02

M50a37r64t71i79n 27N88o87v30o39t79n90ý 8655864382644

Proč by mělo být pozdě? K perníčkům se do krabice vloží na čtvrtky nakrájená jablíčka a za pár dní jsou měkké.

+1/0
14.12.2017 12:35



Najdete na iDNES.cz