Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J61a74n 86S29c15h22o88v52á28n63e74k 7106576951690

No, moc masa na smažení mu nezbylo.

+10/−1
doporučit
23.12.2017 12:02

L66a91d16i51s93l14a48v 60P89o27s87p45í10c89h61a55l 1258937383110

1. Takové krásné kapry jako letos jsme snad ještě nikdy neměli (z rybářství v Hustopečích nad Bečvou) - dva nádherní lysci, cca 5kg. :-)

2. Nepochopím, jak někdo může kapra stahovat, protože ta kůže s podkožním tukem patří k tomu nejlepšímu z kapra... ;-O

+9/−1
doporučit
23.12.2017 14:08

P59ř71e66m22y85s70l 63Č22e21r93n73í37k 9657794879618

Kdo chce rybu bez kostí, tak ať si koupí candáta a nebo okouna. Jinak tam vždycky kousek kosti zůstane a měli bychom s tím počítat. A stáhnout kapra? Uříznout hlavu, nakrojit nožem ten kousek kůže za hlavou, vzít kombinačky a stáhnout. Jde to samo.

+7/−1
doporučit
23.12.2017 11:46

J18a31n 76N14o22v24á96k 9125278754875

Tak už jsou řízky v lednici. Bez páteře 2,5kg masa, kůži nechávám :-)

+4/0
doporučit
23.12.2017 13:11

D61a65n 17M59a15c28h93o19l93d35a 8937642324502

Ten prozeravaci způsob vykostovani jsem zkusil jednou a uz nikdy. Pri obalovaní se tam dostane mouka u vejce a tato cast kapra je ve výsledku hodne nechutná. Radši vyberu kosti na taliri

+4/−1
doporučit
23.12.2017 14:01

M35i49r94k52a 59S78v30o12j98t46k93o26v34á 3887458746634

Děláme to takto už několik let. Kapra bereme malého, přesto to na 4 porce bohatě stačí. A zbylý skelet davame vyvařit pak obereme a mame i dost masa v polévce.Jen kapra nestahujeme, kůži máme rádi.

+3/0
doporučit
23.12.2017 14:09

V93o20j82t11ě56c13h 44M67o18r70a70v92e36c 5245664546625

A z 5kilovýho kapra mu zbylo 20 dkg masa. ;-D;-D;-D

+4/−4
doporučit
23.12.2017 13:18

Z85d73e11n59ě66k 96N67o59v65o70t64n88ý 7938158729295

Koupi si nějakou jinou chutnou a kvalitní rybu

+3/−2
doporučit
23.12.2017 14:33

T70o98m53á49š 48R78i45t60t83e51r 2181598185711

Kapr, taková nedobrá a hrozně kostnatá ryba - a je to váš tradiční vánoční pokrm. Jste zvláštní národ.

+3/−7
doporučit
23.12.2017 15:02
Foto

M31i37l71a70n 12S70t72r14n37a22d24e51l 4891416789780

Jsem sportovní rybář, milovník zvířat a vesměs jejím maso.

To co sem letos viděl v kádích tak se mi zvedl tlak v žilách.

Tak zmrzačené ryby, polamane ploutve, utrhane skřele, brrr...

Vždyť to maso po takovém stresu nemůže nikomu chutnat.

+1/0
doporučit
23.12.2017 13:51

M24a64r96t73i65n 25R22a14c24e17k 8381490740254

Na to mam lety provereny recept: nejim kapra.

+1/−3
doporučit
23.12.2017 19:07

L88u17d51v93í49k 37G26a33j13d11o55š66í71k 2415343964882

Jak so poradit s kaprem? Tuhle podřadnou, chuťově hnusnou rybu plnou kostí prostě nejíst a dopřít si něco hodnotnějšího.

Akorát to chce vzepřít se pitomé tradici.

0/−4
doporučit
23.12.2017 21:45
Foto

R13a81d15e37k 52H61a43n16k15a 8246667569933

Na Vánoce si dopřávám kvalitu, a proto si zásadně smažím halibuty.

0/−2
doporučit
23.12.2017 17:13







Najdete na iDNES.cz