Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M69a30r71t58i80n 11K61u49k66o76l 8410387735

No, nechci nikoho urazit, ale zrovna tato husa se moc nepovedla - už od pohledu tučná, kmínu přehnaně a obecně to působí spíše odpudivě, ale proti gustu...

+10/0
doporučit
25.12.2017 11:14
Foto

V77ě58r93a 77R27a88m65b32o54u33s18k42o89v31á 3785191380347

Ta teda vypadá. Je špatně očištěná. Moc okmínovaná. Málo upečená. Vypadá to, že má blemcavou kůži a je moc světlá. Podle toho jak vypadá bude ještě i tvrdá. Za mě dva z deseti za účast. Ušetřete si hlášky, že byla výborná. Hlad je nejlepší kuchař.

+9/0
doporučit
25.12.2017 10:24

M60a97r59i26e 14C47h81m15e62l75a47ř93o36v91á 8705316827299

Dát mně ten červený talíř na stůj tak to vrátím kuchaři, protože z 50ti % jíte i očima. Tento nakydaný výtvor na talíři je děs. Rv

+5/0
doporučit
25.12.2017 9:51

M35a15r15c14e64l40a 25H95o63r25á90č78k82o39v37á 7517802393238

My pečeme bažanta. Pernatá je to také. Zrovna jdu na něj :-) Štěpána je sice zítra, ale rodina přijede dnes, tak musím tradici přizpůsobit

+5/0
doporučit
25.12.2017 6:10

D61a54n 55R94o21z36s89í84v59a96l 3250712680474

U nás raději krůta.

+2/0
doporučit
25.12.2017 7:03

J59i83ř33i29n55a 43K29a10f17k83o66v24á 9824929179665

U nás se vždy dělali holubce, senzační jídloV

+2/−1
doporučit
25.12.2017 8:56

J83a21n 40J17e30ž74e78k 3191925777745

> Podle tradice by se na svátečním stole na Štěpána měla objevit pernatá drůbež.

Co je "nepernatá drůbež"? Králík? Ryba? Prase?

0/−1
doporučit
25.12.2017 8:21







Najdete na iDNES.cz