Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

I26v71o 74S78v19o94b40o27d87a 9959852728

Kořenovou zeleninu je nejlepší očistit, nakrájet a šoupnout do mrazáku. Není pak potřeba hlídat vlhkost, vyhazovat hnijící kusy, každý rok shánět nový písek a hlavně se tahat s mnoha těžkými bednami pří ukládání/čištění.

0/0
doporučit
11.1.2018 3:29
Foto

Š68t16ě27p50á88n 22B38i18c74e40r48a 6689882798966

Letos skladuji mrkev na záhonu a je pořád čerstvá. Jen párkrát jsem ji přikryl před mrazem a vydržela. Ve srovnání s kupovanou je sice tvarem ošklivější, často rozvětvená a červavá, ale bio.

0/0
doporučit
4.1.2018 7:23
Foto

J34a71n 67C64a72b61a52l 2373641640569

Tak v mém případě je to jednoduché, vařím často a z čerstvého a většiny kusů zeleniny mám kolem kuchyně (nemám sklep nebo spižírnu, takže v podstatě všechno je kolem) a bohužel často nějaké kusy vyhazuji. Takže vědět, kde možná dělám chybu, se hodí a třebas něco pak vydrží déle.

0/0
doporučit
3.1.2018 6:32

J28a27k37u77b 49R24o34u13s 3193360164502

Vážně je někdo schopen věnovat tolik úsilí a času kontrole zeleniny??? 8-o8-o8-o

0/0
doporučit
2.1.2018 10:31







Najdete na iDNES.cz