Diskuse k článku

Vaněk: Co Čech, to food bloger. A za českou kuchyni jako bychom se styděli

Kulinář Roman Vaněk svou urputností připomíná národního buditele. Křísí české jazyky, a to doslova. Učí nás znovu oceňovat pokrmy, které vařily babičky, ale my jsme na ně pozapomněli pod náporem „světovosti“. A protože ďábel se podle něj skrývá v detailu, pečlivě je vychytává k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I64v36a52n 23M23i97n54á40ř 7552744127911

O té "jednoduché" cibulačce pan Vaněk rozhodně nepřehání. Kdysi jsem měl možnost ji ochutnat od mistra a šéfkuchaře pana Samka. Ten popisovaný pocit ohromení nad vynikající chutí - jsem opravdu zažil.

0/0
17.1.2018 10:49

Najdete na iDNES.cz