Diskuse k článku

Saranče i jehličí. Grand Restaurant Festival zkouší superpotraviny

Až do konce února můžete ochutnávat menu v devadesáti restauracích po celém Česku. Po loňském barokním tématu přišlo na řadu jiné zadání: kuchaři by měli vymyslet menu na téma superpotravin s velkou koncentrací živin, vlákniny, vitaminů a minerálních látek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L21í50d96a 91V44š27e33t66e20č82k12o19v26á 5270783499716

Kdo si doma budete varit sarance podle receptu? ))

+2/0
26.1.2018 1:00

D96o52m82i53n66i43k 46H72l64a79d65í38k 6530545197772

Nemyslel jsem si, že se dočkám doby, kdy budem v restauracích žrát jehličí ;-D

+2/0
26.1.2018 0:44

J29a96k36u52b 13F83e33i33f14a27r 7499159406969

No dejme tomu je to zajímavost, ale já se doufám nedočkám doby, kdy zde budeme tyto "superpotraviny" nuceni pojídat. Ať si to jedí v zemích, kde se nekotrolovaně přemnožují a nejsou si schopni obstarat běžnou lidskou stravu.

Já raději zůstanu u kravičky, prasátka, kuřátka, rybičky, ověčky, .....

0/0
25.1.2018 12:20

Najdete na iDNES.cz