Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Saranče i jehličí. Grand Restaurant Festival zkouší superpotraviny

Až do konce února můžete ochutnávat menu v devadesáti restauracích po celém Česku. Po loňském barokním tématu přišlo na řadu jiné zadání: kuchaři by měli vymyslet menu na téma superpotravin s velkou koncentrací živin, vlákniny, vitaminů a minerálních látek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L28í96d61a 28V75š70e74t45e28č49k72o38v44á 5580843399656

Kdo si doma budete varit sarance podle receptu? ))

+2/0
26.1.2018 1:00

D73o55m98i38n21i79k 88H31l61a77d22í13k 6170325497142

Nemyslel jsem si, že se dočkám doby, kdy budem v restauracích žrát jehličí ;-D

+2/0
26.1.2018 0:44

J81a88k70u26b 96F55e14i26f45a63r 7989379696409

No dejme tomu je to zajímavost, ale já se doufám nedočkám doby, kdy zde budeme tyto "superpotraviny" nuceni pojídat. Ať si to jedí v zemích, kde se nekotrolovaně přemnožují a nejsou si schopni obstarat běžnou lidskou stravu.

Já raději zůstanu u kravičky, prasátka, kuřátka, rybičky, ověčky, .....

0/0
25.1.2018 12:20



Najdete na iDNES.cz