Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Speciální velikonoční piva dodávala sílu, při půstu nahrazovala maso

Některá zelená velikonoční piva mohou být laciným marketingovým tahákem, který štamgasty láká uměle přidaným barvivem. Ovšem vaření skutečně slavnostních piv má v českých zemích tradici už z dob rakousko-uherské monarchie. A některé pivovary v ní poctivě pokračují i dnes, popisuje týdeník 5plus2.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z76d61e21n44ě91k 82M17a50n29d32í38k 4619606253203

Proti gustu žádný dišputát. Ale nemusím mít všechno, ani speciální zelené pivo. Tohle téma si drží tradičně Starobrno a pár menších výrobců, ale třeba u Budvaru si ho nedovedu představit, i když jinak mám jeho speciály rád. Značky mají být symbolem produktu, u piva jeho chuti. Proto se ani většina pivovarů do podobného „zeleného“ martyria nehrne.

0/0
2.4.2018 12:57

A72l47e86š 64L22i44s42o84v89s61k67ý 9439188662442

Velikonoční piva jsou marketingový tahák posledních let, v minulosti se nic takového nedělalo. To jen reklamní experti tvrdí, že dělalo.

0/0
28.3.2018 12:57

P41a22v90e14l 52Ž82á50k 9119987744637

Pivovar Rohozec je na Turnovsku! V Trutnově se vaří Velikonoční a Vánoční speciál - Krakonoš 14°R^V

0/0
27.3.2018 15:25

H50o35n48z29a 62J64e91n33i92š20t73a 6787147221446

V Trutně se ale PIVO nevaří.

+1/0
27.3.2018 19:38







Najdete na iDNES.cz