Diskuse k článku

Jak na velikonoční mazanec. Vyzkoušejte postup krok za krokem

Mazanec či velikonoční bochník je bochánek pečený zpravidla na Velikonoce ze sladkého kynutého těsta. Pečení mazance probíhalo tradičně na Bílou sobotu. Jeho příprava není složitá, podle návodu ho zvládne každý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R69a18d76e72k 28T82o19č91i82l 8112271549303

Každý, kdo má klávesnici umí vařit. Zkusil jsem postup dle tohoto návodu.... Po upečení těsto nedopečené /trouba na 160, čas 90min/

Musel jsem dopéct /150, čas 60min/ a potom to šlo. Ale nedá se říci, že by to byl mazanec....

Ale jinak vše dle návodu....

+1/0
31.3.2018 22:52

D95a86n79a 70T70e12n44z88l63e90r 5500422615703

Přesně.

Navíc tady je moc vajíček.

V internetu hledat recept - to je předem ztracená věc. Nejlepší jsou ony dvě kuchařky z 60 let a ze 70 let. Po převratu se začalo tisknout kde co, takže nové knížky jsou stejný humus jako internetové "recepty" (vesměs).

0/0
3.4.2018 10:41

P37a18v64e73l 61J55e89ř74á24b74e31k 7931662474707

Obávám se, že většina chlapů si pod pojmem "velikonoční mazanec", představuje něco jiného.

Pod jeho vidinou, mnozí řidiči z povolání si raději na další den či dva berou dovolenou.

0/0
31.3.2018 1:29

T65o71m59á85š 60H67o29r95á26k 8140265986279

to není mazanec ale namazanec

+1/0
31.3.2018 14:09

K15a27r36e39l 66M21a81r83t27i36n65e97c 6398318726154

Nebo spíš "pořádnej mazec" ;-D

0/0
31.3.2018 20:50

Najdete na iDNES.cz