Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohlreich okoukal, jak si Španělé umí užít pečenou zeleninu na talíři

Sbalil grily, nakoupil a vyrazil do Španělska. Za teplem, sluníčkem i mořem a jeho dary. Se štábem, který se s ním vrhl do natáčení osmi dílů pořadu Rozpal to ve Španělsku, šéfe. „Potřebovali jsme nějakou změnu a lepší počasí. Navíc sem jezdím rád a obdivuji španělskou kuchyni,“ vysvětlil Zdeněk Pohlreich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I18v37a70n 91M15a52r20e95k 6144508842

No, na to p.Pohlreich nemusel jezdit do Španěl. Vodovodních rajčat a paprik ze Španělska je u nás až až, jen nevím, jak by je griloval a pekl. 8-o Rv

0/−3
24.4.2018 15:34
Foto

K60a27m23i81l74a 37B26r46a70n52n26a 4273886809726

Paella z Madridu a tortilly... Jakapak "tradicni" spanelska pochoutka nas proboha jeste ceka :D

+3/−7
23.4.2018 18:39

M16i69c18h93a87l 34K33o39l73á51ř 9330331730

Zeleninu si dám radši čerstvou a syrovou a k tomu kus masa z grilu. A nemusím to mít servírované na použitých paletách.

+2/−3
23.4.2018 18:27

L61u82k23a44s 70H53a48j66e98k 2311128274197

tak pohlreich by mel radsi roznaset letaky kauflandu

+2/−13
23.4.2018 17:50

J25o72s15e65f 21K52o12m33e78n14d36a 3959569954357

Nestíháte?

+7/0
23.4.2018 22:08
Foto

A92n82d17r32e13a 92Š72r18e68t12r82o27v37á 7341495690858

Tohle poteseni kazdemu rada prenecham, mne se z grilovane zeleniny vzdycky chce zvracet. Kdyz koukam na ty obrazky, tak nez aby se mi sbihaly sliny, pokousi se o me nausea.

+1/−16
23.4.2018 16:07
Foto

L91e69n24k18a 66M68a85t22o79u70š37k13o18v18á 9740967516409

;-D

+2/0
23.4.2018 19:08

M16a48r93t94i16n 31V10o95j95á18č69e83k 9953547641666

zkuste grilovanou zeleninu vychladit a nalozit do olivace s cesnekem a jezte studenou..lilek a papriky nejsou spatny

0/0
26.4.2018 17:27

L19u64m35i20r 83N26o48v45a89k 8231113806658

ve španělsku mam rodinu a kdybych jim naservíroval tuňáka (čerstvý ryby se jí fakt jiný) na gril, tak by mě považovali za naprostýho mamlase, ale kdybych ho zabalil do mexický tortilly, tak vám přísahám bohu, že bych zažil takovou tomatínu, že bych to asi nepřežil... ještě bych k tomu mohl znehodnotit avokádo v guacamole a pak by za mnou vypustili ještě bejka ;-D;-D;-D pan pohlreich už jednou "metió la pata" (trapas) v barceloně, když pojídal paellu s krevetama (turistická atrakce) a nazval to "španělským rizotem", ve Valencii to naštěstí neviděli...

+12/−3
23.4.2018 12:23

M93a73r52i40o 81T18r62n47k96a 6740183868660

Co som ram bol tak som videl v ponuke grilovane steaky z tuniaka

+1/0
23.4.2018 22:15

M71a89r14t19i86n 41V58o53j51á64č41e26k 9293317311546

to maji .ale domorodec si to neda

0/−1
26.4.2018 17:30

M58a25r17i97o 25T40r24n95k41a 6650723558130

Je sice pravda ze na trhoch som skor bol na kanaroch a madeire a tam som steaky z tuniaka videl a vyzeralo to tak ze si to domaci kupuju

+1/0
26.4.2018 18:19

J71o66s60e12f 96V58a76v55ř85i13č24k48a 9163494324864

Grilovana zelenina je fajn. A ZASADNE bez alobalu a mikrotenoveho sacku!

+2/−1
23.4.2018 11:36

M97i65c87h41a25e52l 25H91a78j67e55k 8591897230541

Objevení grilované zeleniny hmmm...

+2/−1
23.4.2018 11:31

L75e84o96p47o92l74d 65P27r34o71k76e13š 8399144837

Máte v ruce pádný argument, že pečená zelenina se opravdu jíst dá. S chutí a klidně i bez masa.

Jíst se dá spousta věcí.

+1/−3
23.4.2018 7:45

M75a33r73i72o 53T66r17n67k71a 6550233448190

Ak si vegetarian tak to ani tu neskusaj. Tu ta masozruti ukamenuju ale potom si idu oci vytlacit na zachode:-)

0/0
23.4.2018 22:11

F27r90a30n94c94i88s 68S72l31á52d84e93č33e10k 1707171521749

Nebylo by špatné kdyby se v jednom dílu objevil Karlos Arguiñano

+1/0
23.4.2018 4:40



Najdete na iDNES.cz