Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pohlreich okoukal, jak si Španělé umí užít pečenou zeleninu na talíři

Sbalil grily, nakoupil a vyrazil do Španělska. Za teplem, sluníčkem i mořem a jeho dary. Se štábem, který se s ním vrhl do natáčení osmi dílů pořadu Rozpal to ve Španělsku, šéfe. „Potřebovali jsme nějakou změnu a lepší počasí. Navíc sem jezdím rád a obdivuji španělskou kuchyni,“ vysvětlil Zdeněk Pohlreich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

I38v35a73n 70M85a60r84e93k 6274508472

No, na to p.Pohlreich nemusel jezdit do Španěl. Vodovodních rajčat a paprik ze Španělska je u nás až až, jen nevím, jak by je griloval a pekl. 8-o Rv

0/−3
24.4.2018 15:34
Foto

K29a14m53i75l71a 26B88r19a30n65n84a 4403886769266

Paella z Madridu a tortilly... Jakapak "tradicni" spanelska pochoutka nas proboha jeste ceka :D

+3/−7
23.4.2018 18:39

M36i43c62h65a38l 66K56o48l63á36ř 9730781520

Zeleninu si dám radši čerstvou a syrovou a k tomu kus masa z grilu. A nemusím to mít servírované na použitých paletách.

+2/−3
23.4.2018 18:27

L14u24k49a63s 54H55a34j39e13k 2581858284617

tak pohlreich by mel radsi roznaset letaky kauflandu

+2/−13
23.4.2018 17:50

J29o31s83e53f 94K84o93m69e34n51d41a 3609229794717

Nestíháte?

+7/0
23.4.2018 22:08
Foto

A65n89d48r97e46a 45Š15r15e26t31r84o42v52á 7861325830768

Tohle poteseni kazdemu rada prenecham, mne se z grilovane zeleniny vzdycky chce zvracet. Kdyz koukam na ty obrazky, tak nez aby se mi sbihaly sliny, pokousi se o me nausea.

+1/−16
23.4.2018 16:07
Foto

L47e75n46k35a 64M20a40t87o84u82š78k71o18v12á 9420747616739

;-D

+2/0
23.4.2018 19:08

M23a19r86t80i25n 24V25o66j32á20č51e50k 9813117671636

zkuste grilovanou zeleninu vychladit a nalozit do olivace s cesnekem a jezte studenou..lilek a papriky nejsou spatny

0/0
26.4.2018 17:27

L23u45m43i46r 11N79o17v19a61k 8611353436188

ve španělsku mam rodinu a kdybych jim naservíroval tuňáka (čerstvý ryby se jí fakt jiný) na gril, tak by mě považovali za naprostýho mamlase, ale kdybych ho zabalil do mexický tortilly, tak vám přísahám bohu, že bych zažil takovou tomatínu, že bych to asi nepřežil... ještě bych k tomu mohl znehodnotit avokádo v guacamole a pak by za mnou vypustili ještě bejka ;-D;-D;-D pan pohlreich už jednou "metió la pata" (trapas) v barceloně, když pojídal paellu s krevetama (turistická atrakce) a nazval to "španělským rizotem", ve Valencii to naštěstí neviděli...

+12/−3
23.4.2018 12:23

M28a51r67i90o 22T19r73n89k65a 6590323208960

Co som ram bol tak som videl v ponuke grilovane steaky z tuniaka

+1/0
23.4.2018 22:15

M86a30r46t43i10n 77V13o53j88á96č41e24k 9713437121776

to maji .ale domorodec si to neda

0/−1
26.4.2018 17:30

M29a62r87i80o 58T13r67n82k59a 6690903928730

Je sice pravda ze na trhoch som skor bol na kanaroch a madeire a tam som steaky z tuniaka videl a vyzeralo to tak ze si to domaci kupuju

+1/0
26.4.2018 18:19

J56o84s20e36f 14V91a86v71ř27i61č56k39a 9633394544364

Grilovana zelenina je fajn. A ZASADNE bez alobalu a mikrotenoveho sacku!

+2/−1
23.4.2018 11:36

M75i50c74h71a21e46l 95H44a38j47e82k 8611627830401

Objevení grilované zeleniny hmmm...

+2/−1
23.4.2018 11:31

L85e20o79p41o21l30d 87P67r50o24k15e12š 8119404517

Máte v ruce pádný argument, že pečená zelenina se opravdu jíst dá. S chutí a klidně i bez masa.

Jíst se dá spousta věcí.

+1/−3
23.4.2018 7:45

M94a73r23i56o 82T28r25n31k61a 6200883758960

Ak si vegetarian tak to ani tu neskusaj. Tu ta masozruti ukamenuju ale potom si idu oci vytlacit na zachode:-)

0/0
23.4.2018 22:11

F65r19a34n19c42i30s 70S29l82á96d43e15č87e82k 1347561151449

Nebylo by špatné kdyby se v jednom dílu objevil Karlos Arguiñano

+1/0
23.4.2018 4:40







Najdete na iDNES.cz