Diskuse k článku

První letošní příspěvky do grilovací soutěže: hovězí, bůček i kuře

V rámci naší soutěže o kontaktní grily a udicí pistoli se už začínají scházet první fotografie s recepty. Dnes, jen pár dní po vyhlášení soutěže, přinášíme první ochutnávku. Přes víkend se už má oteplit, takže vzhůru na zahradu a rozpálit grily.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L86a82d17i97s41l10a31v 88A36n70t11o36š 6329426696689

Krkovice/žebra, saturejka, cibule, jemně nadrcený pepř a olej na zacelení. Pokud citlivě grilujete, nemusíte téměř potírat.

0/0
3.5.2018 0:12

K88a30r27e83l 37P74o46s34p24i80s12i89l 1268295587804

Kuře je nejhorší produkt českého zemědělství, ale zase nejlevnější.... Ale pokud to nakořeníte systémem KFC, tak si můžete i pochutnat .......

+1/−1
2.5.2018 19:47

D76e87n68i66s 27H66u64m88l 4572765695756

nejhorší produkt je řepka

0/0
3.5.2018 20:07

P81a18v83e65l 86S90o60b15o62t58k63a 5210454

Velká škoda, že si lidé nevzali inspiraci z té spousty článků o pojídání hmyzu a grilují jen takovéhle obyčejné věci.

0/0
2.5.2018 15:19

P81e83t59r 96H40o71r16s21k30ý 9585433728136

Ta brambora zapečená v troubě má společného s grilováním co?

+2/0
30.4.2018 14:20
Foto

J50i31ř64í 37K36r60á15t70k52ý 3160952454

Po mnoha letech experimentování se vším možným kořením, počínaje grilovacím kořením ještě za socialismu, přes různá exotická koření v 90. letech, jsem nakonec dospěl k závěru, že nejlepší grilované maso je jen s bylinkami co zahrada dala. Prostě obejdu zahradu a co zrovna roste ustříhnu, takže dobromysl, saturejka, tymián, libeček, majoránka, medvědí česnek, naházím do hmoždíře a rozetřu s olivovým olejem a do toho maso naložím, stačí chvíli před grilováním, ale déle je lépe. Žádná sůl, ta až potom na talíři. A všemožné desinky, tatarky, kečupy jsem už taky dávnou odboural, jen to přebíjí chuť toho masa.

+7/0
30.4.2018 10:36

F13r34a67n53k 28N28o33v56a31k 5455825151909

Jak to kure udelal? Vyrizl pater a jen to tak rozcapil?

0/0
29.4.2018 9:11

M26i14c62h64a61l 58T50r91i83s49k39a 2490347312137

Dobrej bucek si upecu v troube, aspartaman zasadne neuzivam, mrazene fazolky z pytliku ke grillu nemusim. Neco normalniho mate?

+1/0
29.4.2018 4:04

V16l74a39d77i62m61í37r 46K48r67á11l 4403196260802

Grilovaný bůček je ale úplně jiný level, ale ne v hliníku, chce to nepřímé grilování tak dvě hodiny a prošpikovat cibulí

0/0
30.4.2018 16:13

J15i47r59i 45P20e55c52h 7155894577552

A té coly kolik? 2 L budou stačit?

0/0
28.4.2018 20:40

P53e28t83r 38D13l92o95u30h50ý 5567159154514

Nebudou.

+1/0
29.4.2018 2:50

F39i88l67i24p 96K59r27a40t75o12c44h90v89i88l 4213575636682

Uprimne receno colu zero urcite ne. Ten aspartam jako sladidlo je velka parada... kvuli kaloriim to urcite neni...

+6/0
28.4.2018 15:34

J48o29s17e18f 19N61o20v63á18k 2442881742

Jestli to správně chápu, tak součástí te marinády na kuře je Cola!? Zajímavé.

Ale jinak vse vypadá chutně.

0/0
28.4.2018 15:26

H34e10l42e17n16a 31Č87a38č18k39o39v25á 1769259497461

Mnam, dala by som si vsetko :)

+1/0
28.4.2018 14:36

Z22d14e83n72ě86k 86V65o84d44á31k 7785156147422

Chtěli jsme grilovat, ale po zakoupení grilu nám zbyla částka jen na zakoupení vína - na maso už ne. Takže "grilovačka" bude spíše jen chlastačka

+6/0
28.4.2018 10:27

M51i82c51h10a77l 44P58a81l82e89č69e35k 2591188892914

:D grilovat bude stara... Zitra tebe :D

+1/0
28.4.2018 10:44

K40a92r22e72l 50N13o59v26o87t46n43y 2571715839510

Zivot je holt otazkou priorit :-D

+2/0
28.4.2018 11:10



Najdete na iDNES.cz