Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J73i49ř33í 57K44r54á65t63k86ý 3180352924

Po mnoha letech experimentování se vším možným kořením, počínaje grilovacím kořením ještě za socialismu, přes různá exotická koření v 90. letech, jsem nakonec dospěl k závěru, že nejlepší grilované maso je jen s bylinkami co zahrada dala. Prostě obejdu zahradu a co zrovna roste ustříhnu, takže dobromysl, saturejka, tymián, libeček, majoránka, medvědí česnek, naházím do hmoždíře a rozetřu s olivovým olejem a do toho maso naložím, stačí chvíli před grilováním, ale déle je lépe. Žádná sůl, ta až potom na talíři. A všemožné desinky, tatarky, kečupy jsem už taky dávnou odboural, jen to přebíjí chuť toho masa.

+7/0
doporučit
30.4.2018 10:36

F42i96l47i12p 42K26r43a81t57o13c58h67v55i60l 4783555416782

Uprimne receno colu zero urcite ne. Ten aspartam jako sladidlo je velka parada... kvuli kaloriim to urcite neni...

+6/0
doporučit
28.4.2018 15:34

Z25d42e28n80ě65k 63V27o30d10á27k 7325686117482

Chtěli jsme grilovat, ale po zakoupení grilu nám zbyla částka jen na zakoupení vína - na maso už ne. Takže "grilovačka" bude spíše jen chlastačka

+6/0
doporučit
28.4.2018 10:27

P65e89t26r 83H77o25r90s66k55ý 9275523698906

Ta brambora zapečená v troubě má společného s grilováním co?

+2/0
doporučit
30.4.2018 14:20

M64i11c82h75a19l 32T17r91i91s73k61a 2410837842227

Dobrej bucek si upecu v troube, aspartaman zasadne neuzivam, mrazene fazolky z pytliku ke grillu nemusim. Neco normalniho mate?

+1/0
doporučit
29.4.2018 4:04

H26e26l59e87n12a 19Č12a65č44k93o77v26á 1879589867101

Mnam, dala by som si vsetko :)

+1/0
doporučit
28.4.2018 14:36

K37a94r71e61l 28P26o51s22p46i92s55i72l 1258645527934

Kuře je nejhorší produkt českého zemědělství, ale zase nejlevnější.... Ale pokud to nakořeníte systémem KFC, tak si můžete i pochutnat .......

+1/−1
doporučit
2.5.2018 19:47







Najdete na iDNES.cz