Diskuse k článku

Odlehčené grilování. Pohlreich připravil iberskou panenku se salátem

Už pátou sezonu rozehřívá Zdeněk Pohlreich grily, aby nás inspiroval k naší příští grilovačce. Tentokrát ukázal, jak snadno připravit polníčkový salát s vepřovou panenkou, aby se grilování nemuselo odehrávat jen pod nátlakem masa až do bezvědomí, ale pokrmy byly odlehčené, jak to odpovídá letnímu období.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P18e58t87e42r 31K66n18a45p65e25c 7856635268945

sefe nic v zlom ale na tom istom prkinku na ktorom ste krajal surove maso ste nakrajal sampion, a citron ktory ste supli priamo do salatu..

+3/0
30.4.2018 15:54

A84l88e71š 68G76o55l84o32n63k22a 9961428765

Tak když se dělá celá panenka třeba na pánvi, měla by být uprostřed pěkně do růžova čili vlastně lehce syrová. Takže když připravuje panenku na tom samém prkénku jako potom žampiony a další věci, nevidím v tom zásadní problém IMHO. Větší problém bych v tom viděl třeba u kuřecího nebo krůtího.

0/0
30.4.2018 23:01

P68e71t56e92r 15K63n84a27p59e57c 7476735238905

Tak existuju urcite zasady a standardy a tie by sa mali dodrziavat. Ono ruzove neznamena surove. Uz ked chcete jest surovu panenku tak preco nekonzumujete surove stehno alebo surovu krkovicku? Panenka je mikrobiologicky cista a stehno uz moze mat v sebe zarodky?? Na povrchu masa mozu byt aj ine bakterie z roznej cross kontaminacie. Urcite by som detom takto salat na rovnakej doske nerobil.

+2/0
1.5.2018 6:57

Najdete na iDNES.cz