Diskuse k článku

Recept na osvěžující sorbet z pampelišek i falešné olivy do salátů

Jakmile v trávě zasvítí žluté květy, stoupne poptávka po citronech, cukru a receptu na pampeliškový sirup. I v tomto článku ho najdete, mj. vedle receptu na pampeliškový sorbet, falešné kapry i olivy, valašský salát i tatarák zdobený okvětními lístky. Všechny z kuchyně zkušené kytkožroutky Jany Vlkové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J53a41k58u10b 59R97o61u64s 3313150604362

Jak proboha můžete v myčce něco sterilizovat, když žádná myčka ani zdaleka nedosáhne 110°C? Těm 70°C se většina nebezpečných mikrobů tak maximálně vysměje.

Ty vaše rady jednou někoho zabijou...

+1/0
1.5.2018 3:35

J56i62ř32í 73S86o91u88č53e86k 5126947439559

Zkuste si nastudovat něco o pasterizaci :-)

0/0
6.5.2018 8:51

Najdete na iDNES.cz