Diskuse k článku

Čtenářské recepty: Grilovaný čerstvý tuňák s opečenými bramborami

V dalším dílu naší grilovací soutěže přinášíme recept, který udělá radost všem milovníkům ryb. Tentokrát si můžete vyzkoušet kompletní porci z grilovaného tuňáka i s přílohou a salátem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P49a40v35e88l 94Š39e52f43l 7827198523497

Tuňák není tučná ryba? No tak pán je zřejmě znalec!!!! Je to jedna z ryb s nejvyšším obsahem tuku, proto je i ceněná... její příbuzná makrela má v určité části sezóny až 30% hmot. tuku!

0/0
20.5.2018 12:40

L93u34k50á22š 97H27r90a11b18ě 9166300719482

Pomoc! Zavrazdili tunaka, parchanti...

+1/0
19.5.2018 21:09

J19a72k30u34b 89F78e95i40f81a24r 7729969636989

Teda servírovat hostům tuňáka tak jako na úvodní fotce, hanbou bych se propadl.Rv

0/−3
19.5.2018 8:45

M50a21r17t33i80n 17V71o98j73á95č42e55k 9683397761816

no k tem minusum ten tunak takhle pokrajeny rychle vychladne protoze na grilu je jen kratce a studeny bude pekne hnusny bych rekl...to uz radeji syrovy

0/0
21.5.2018 17:18

P42e19t62r 49A84g65u31l19á91r 4407568190214

Tuňáka mám rád i když je na mne jako ryba trošku suchý. A tenhle vypadá dobře připravený. Jen nevím, proč i k němu musí být na talíři opečené brambory. Jako by to bez nich prostě nešlo. Já bych se docela určitě spokojil se zeleninou.

+2/0
19.5.2018 8:39

Najdete na iDNES.cz