Diskuse k článku

Z krůtího stehna vykouzlíte špízy na gril za chvilku. Podle Pohlreicha

Krůtí stehna mají vynikající maso a nejsou drahá, navíc z nich můžete dostat libové kousky na špízy či steaky a ještě je využít na vynikající vývar. Stačí šéfovi chvilku koukat pod ruce, jak stehno jednoduše vykostit. Se získaným plátem masa už si pak u grilu snadno poradíte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J55a91r42o58s36l45a75v 44M70a70r97v73a98n 2297170916317

Tak stehna a kridla fakt ne. Nechapu jak nekdo muze z kurete konzumovat neco jineho nez prsa.

+1/−20
28.5.2018 8:34

J32a35k95u48b 70K88r54o79u13p30a 5414767148733

Mě zase přijdou prsa z kuřete jako nejnudnější a nejsušší kus masa vůbec(ze všech druhů masa). Každému chutná něco jiného ;-)

+13/−2
28.5.2018 8:40

P66a65v84l42a 54H76r89a59d19i21l45o66v17a 3367191331154

Presne. Prsa z kurete jsou cira nuda.

+7/−1
28.5.2018 13:34

V29á95c69l11a82v 80P98o17u31s52t14k55a 3410541122

Krůta není kuře.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kr%C5%AFta_dom%C3%A1c%C3%AD

A na kuřecích stehnech není vůbec nic špatného.

+9/0
28.5.2018 10:43

K92a65r34e17l 43N43a74s47t53o41u74p86i36l 3340311470531

já zase nechápu jak někdo může být tak omezený

+4/0
28.5.2018 18:42

T93o96m36á57š 18V13e65r81n13e43r 1475554477555

Tak tohle je dobrej blábol..

+1/0
28.5.2018 20:24

Najdete na iDNES.cz