Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J98o78s74e56f 65U51l87m14a17n 8720500388485

Jo, to takhle jeden známý si postavil svépomocí gril. Použil velmi kvalitní kámen, poměrně tlustý a dobře opracovaný, no vynikající na gril. Kolega si ho prohlížel a říká "počkej, tady je něco napsáno...co to je?"...Po chvíli tajemný nápis rozluštil. Bylo tam napsáno "VZPOMÍNÁME".

+14/0
doporučit
30.5.2018 11:19

L81í37d14a 32V36š93e89t13e94č80k85o18v86á 5340213739556

O víkendu jsem měla ten nejlepší hovězí stejk co jsem kdy v životě jedla. Byl z rosbeefu, mladého býka a prostě grandiozní. Původně jsem si nechala upéct i lilek, protože jsme si myslela žeč stejk bude tuhý a nebude mi chutnat. No, vegetarián ze mě teda fakt asi nikdy nebude.

+5/−1
doporučit
31.5.2018 14:36

P15e34t48r 91N64o95v71á63k 1245271779708

Zase opomíjejí naprosto geniální květovou špičku V

+2/0
doporučit
30.5.2018 13:28

P10e26t72e43r 93M53o71s59e38r 4533608722

"Můžete grilovat i na plynovém grilu, ale většina kuchařů se shoduje, že maso nikdy nechutná tak dobře jako z ohně."

Naznačují odborníci, že na plynovém grilu uděláte steak bez ohně? 8-o

+1/0
doporučit
9.6.2018 22:04

P65a13v96e87l 48S77c26h75i39n60k67m26a88n55n 3272405420678

Já bych si jen dovolil poznamenat, že pochutiny nejsou vše co nám chutná a už vůbec ne maso na grilu. Pochutina je čaj, kakao, káva, tabák apod.

+1/0
doporučit
8.6.2018 15:38

A22d75a22m 41R93y64c22h74l92ý 1808487249273

Perfektní článek, dost věcí jsem si ujasnil. Jen mi v článku chyběla informace zdali maso naklepat či nikoliv???

+1/0
doporučit
31.5.2018 21:11

K61a72r75e36l 60H98o83l25e45č11e11k 8412498587562

Nějak se ve článku nepíše o klasice - krkovičce !

+1/0
doporučit
30.5.2018 18:27

M54i47c36h40a27l 69T40r83i60s33k18a 2420747732847

Kus masa na prvnim obrazku nevypada na skirt steak, spise bych tipoval rib eye. Alton Brown (umi) zkousel grilovat steak vytazeny z lednice a odlezely - zadny rozdil. Solte predem, grilovani je tak rychla tepelna uprava, ze k zadnemu vysusovani masa nemuze dojit.

+1/−1
doporučit
30.5.2018 6:15

V45l36a25d 43R15y52b23i29c66k41a 3578518757744

Eeeeeeeeexperti zapomněli napsat, že grilování je jeden z nejhorších a nejnezdravějších příprav jídla. Je to perfektní cesta k rakovině žaludku. V Americe a Kanadě se přestává grivolovat na otevřeném ohni, tak se tom musí strčit trubkám do bývalé východní Evropy, protože tam to ještě nedošlo.

+1/−13
doporučit
31.5.2018 12:55

M21i10r54o16s65l30a54v 54K18o95n56e30c88n25y 2129511666198

Grilování?? Tento výdobytek přenechávám dobytkům. Chápu, že je to jaksi v módě, ale díky, já opravdu ne. Ale chápu že jsou tací, co nadšeně provolávají: "Mámo, hele v Lídlu je parádní uzenina s 30% masa, koupíme si k tomu pívo a bude paráda"

0/−15
doporučit
31.5.2018 14:10

K51a60r65e73l 25N15o52v13á40k 8289691983688

https://www.novinky.cz/domaci/473499-studie-varuje-milovniky-grilovani-v-dymu-ciha-rakovina.html

0/−10
doporučit
30.5.2018 9:44







Najdete na iDNES.cz