Diskuse k článku

Makrela je u nás nedoceněná ryba. Pohlreich ukáže, jak na ni

Zdeněk Pohlreich ve své sérii Rozpal to šéfe ve Španělsku! na Primě opět používá místní produkty. Zaujala ho zde například nabídka čerstvých ryb. Jednou z jeho nejoblíbenějších je makrela. Podívejte se, jak ji připravuje na grilu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L94a72d58i82s61l45a31v 35S23o29u25k39u13p 9767229247737

Makrela je u nás nedoceněná baba :-)

+3/0
11.6.2018 16:38

J72i58r50i 84G31a85z83d22a 8434873734974

a kde ji koupim?

0/0
11.6.2018 11:33

K22a42r21e82l 11B43a47r66t82á78k 3309273602496

V Berlíně?

0/0
13.6.2018 2:08

L56á57l79a 29H58l89e92d70í68k 3635490930727

S mraženou makrelou je ten problém, že nepoznáte v jakém je stavu. Už sme doma měli několik nechutných kousků.

Ale na gril je to nejlepší ryba, z těch běžných určitě.

+4/0
11.6.2018 11:11

Najdete na iDNES.cz