Diskuse k článku

Domácí jahodový džem jako od babičky: jen ovoce, trochu cukru a citron

Jak to ty naše babičky dělaly? Vždyť neměly možnost jednoduše koupit želírující přípravky a přesto byl jejich jahodový džem dokonalý. A to ho často skladovaly dokonce jen ve skleničkách překrytých celofánem. Díky marmeládařce Romaně Šafránkové už vím jak. A mám i vyzkoušeno. Skutečně to jde.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R93o50m54a95n 97D92o26r21s53k47ý 1256384740428

ntw... kilometr dlouhej článek o tom jak da z jahod udelat marmelada.... slozity popis jak se musi jahody omyt, osusit, milionová rada, že se dají i rozmačkat !!! no to bych v zivote nerekl - DEKUJU !!! Stejně tak, že přisladit se dá, ale ubrat ne... no to by mě totiž taky nenapadlo !!! a celé to završí pidizmínkou o sterilaci. Spousta mladých kuchařek by ocenisla spíše vysvětlení té sterilace než se dočíst, že jahody jsou sladké...

+1/0
14.6.2018 10:12

Najdete na iDNES.cz