Diskuse k článku

VIDEO: Paprikové chilli barbecue, luxusní příloha ke grilovanému masu

Otevřete skleničku zářivě červených, jakoby sklovitých paprikových nudliček, a ať je přidáte ke grilovanému masu, k sýru či na topinku, vypadají skvěle. Ovšem největší slastí je jejich pikantní chuť. S radami od zkušené marmeládařky Romany Šafránkové přípravu tohoto lahodného čatní zvládnete.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M58a89r25t76i17n 19S88m94í25š63e91k 7162942500714

Tady zase někdo objevil ,,Ameriku" a o reklamu ma paní vystaráno:-)Kuchařky jsou plne receptu a každý kdo zavařuje má svůj recept.Hlavne,že je článek!!!

0/0
17.7.2018 22:30

M61a54r72t24i63n 41H96r86u32š70k15a 9101373109908

Děkujeme za podnětný názor a zasíláme klíčenku.

0/0
18.7.2018 12:04

Z88d98e85n26ě55k 16D92u87f75e43k 2164284358

;-D

0/0
18.7.2018 14:37

Najdete na iDNES.cz